Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 22 августа 2018, 17:24
1210
0

Ігор ПЕРДУТА: «В Лізі Європи хочеться зустрітися з великими клубами»

27-річний захисник «Ворскли» поділився очікуваннями від виступів у єврокубках

| Обновлено 22 августа 2018, 17:24
1210
0
Ігор ПЕРДУТА: «В Лізі Європи хочеться зустрітися з великими клубами»
УПЛ. Ігор Пердута
Захисник полтавської «Ворскли» Ігор Пердута, який у поточному сезоні виступає без замін, розповів про те, чим живе його команда.
 
— Ігорю, збоку здалося, що після завершення вкрай напруженого в емоційному плані матчу проти «Маріуполя» у Ваших партнерів ніби тягар із плечей звалився…
— Насправді гра видалася дуже складною. Ми хотіли виграти, бо в попередніх чотирьох турах тричі поступилися, так що в неділю відчули велику радість. До того ж це для нас перша домашня зустріч у сезоні — всі попередні відбулися на виїзді.
 
— Протистояння з «Маріуполем» почалося за температури +28С. Як бігається за таких погодних умов?
— Дуже непросто. Але за останні роки ми вже звикли, що в Україні влітку така спека. Доводиться пити багато води — як на матчах, так і на тренуваннях. Головне те, що складно обом командам, які виходять на поле, — умови в усіх рівні.
 
— Ви стали автором результативної передачі під час гола Кулача — одного з найкрасивіших за всю історію Чемпіонату України. У той момент один із маріупольців схопився за голову, а що відчули Ви та Ваші партнери?
— Ми всі були дуже здивовані. Думаю, такий ігровий момент закінчується взяттям воріт в одному випадку зі ста. Вітаю Влада, бо подібні забиті м’ячі стають окрасою нашого Чемпіонату й загалом футболу як спортивної гри.
 
— Ви вже згадали, що недільна зустріч стала першою на стадіоні ім. Бутовського за тривалий час. Клубна арена «Ворскли» готується до інспекції УЄФА: покращено освітлення, з’явилися турнікети…
— Про турнікети не можу говорити — тут треба вболівальників опитати. А про освітлення — так, воно відчутно краще. Це помітно одразу, коли в’їжджаєш на чашу стадіону… Сподіваємося, рішення УЄФА буде позитивне для нас, і матчі Ліги Європи в Полтаві стануть подарунком для міста.
 
— Про Лігу Європи: громадськість непокоїться, як там виступить «Ворскла», бо команда видала старт у Чемпіонаті, який не назвеш вдалим…
— Я можу пообіцяти, що на кожен поєдинок єврокубка ми виходитимемо з бажанням перемогти й заробити очки для України. Тим паче маємо ще час підготуватись і зробити висновки з помилок.
 
— Іще впродовж теми: наставник полтавців сказав, що бажає зіграти з «Челсі» та «Міланом» — а Ви проти кого?
— Чесно кажучи, зараз ми цілком зосереджені на матчах Чемпіонату — наступного туру на нас чекає «Олександрія». Щодо Ліги Європи — так, хочеться зустрітися з великими клубами.
 
— Про «Олександрію»: у «Ворскли» схожий стиль гри з акцентом на міцну оборону, силовий футбол і контратаки…
— Буде багато боротьби, але й футболу буде чимало! Наш наступний суперник чудово розпочав сезон і захоче надалі набирати очки.
 
Раніше повідомлялося, що «Ворскла» буде представлена в FIFA 19.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.