Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 21 августа 2018, 21:40
1887
0

Вадим ПАРАМОНОВ: «Пропускаємо безглузді голи»

Футболіст «Львову» поділився враженнями від старту сезону

| Обновлено 21 августа 2018, 21:40
1887
0
Вадим ПАРАМОНОВ: «Пропускаємо безглузді голи»
ФК Львов. Вадим Парамонов

Захисник ФК «Львів» Вадим Парамонов розповів про свою адаптацію у львівському колективі, про те, чого «синьо-золотим левам» не вистачає для здобуття переможних результатів, а також відзначив підтримку вболівальників на домашніх матчах команди.

– Вадиме, в міжсезоння ти став гравцем ФК «Львів» і вже встиг відіграти в п’яти матчах чемпіонату, кожен раз виходячи в стартовому складі. Ти вже повністю адаптувався до нового місця роботи?
– Колектив хороший, мені тут все подобається. З бразильцями вже теж знайшли спільну мову. Більше зіграності спостерігається в наших діях, ніж в перших матчах. Відчуття від Прем’єр-ліги – найприємніші. На матч з «Динамо» прийшло дуже багато вболівальників, було приємно грати за такої підтримки. Все-таки Прем’єр-ліга – це зовсім інший рівень. Кожен футболіст прагне грати в елітному дивізіоні. Набагато цікавіше протистояти серйозним колективам.

– До речі, матч ФК «Львів» з «Динамо» до сих пір утримує другу сходинку в списку найбільш відвідуваних ігор поточного сезону…
– Так, було неприємно поступитися на останніх секундах, трохи не дотерпіли. Але все одно вболівальники влаштували нам божевільну підтримку. Було дуже приємно грати при такому заповненому стадіоні. Було багато хороших емоцій, просто прикро, що в підсумку програли.

– Команда добре стартувала, але потім забуксувала, переставши забивати і в кожному матчі пропускаючи мінімум один гол … У чому причина останніх невдач?
– Коли ми не пропускаємо в свої ворота, це заслуга всієї команди. Усі грають у відборі, не тільки захист обороняється. Оборона починається з нападника. Може, нам трохи фарту не вистачає. Начебто, і з «Ворсклою» непогано грали, але не реалізували пенальті. І гольові моменти створюємо, але, напевно, потрібно більш холоднокровно до завершення атак.

– А що скажеш про невдачу «синьо-золотих левів» в матчі з «Шахтарем» «Гірники» виявилися просто сильнішими за львівський колектив?
– «Шахтар» – чемпіон України і одна з найкращих команд Європи. Проти них було складно грати, все-таки їх команда гра базується на високих швидкостях. Хотіли досягти позитивного результату. Були у нас хороші моменти, але трішки не пощастило забити. З іншого боку, вже яку гру поспіль ми пропускаємо після 80-ї хвилини. Якісь безглузді голи пропускаємо. Не забиваємо ми – забивають нам.

– Далі за розкладом – виїзд до Маріуполя і домашній матч з «Олександрією». Що скажеш про майбутні поєдинки у Прем’єр-лізі?
– До Маріуполя будемо їхати лише за перемогою. Пора вже показувати хороший і результативний футбол, а ще нам потрібні очки. У грі з «Олександрією» теж потрібна буде перемога, аби порадувати уболівальників на трибунах.

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, за сколько легендарный клуб АПЛ готов купить Лунина
Футбол | 29 апреля 2024, 13:01 1
Стало известно, за сколько легендарный клуб АПЛ готов купить Лунина

Украинский вратарь может покинуть летом «Реал»

Минус Гофф и Коллинс. Стали известны участницы 1/4 финала турнира в Мадриде
Теннис | 30 апреля 2024, 07:01 2
Минус Гофф и Коллинс. Стали известны участницы 1/4 финала турнира в Мадриде

Свентек выбила Соррибес-Тормо, Даниэль проиграла Соболенко, Коко вылетела от Киз

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.