Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 20 августа 2018, 10:13
1423
0

ЄЗЕРСЬКИЙ: «Не тільки виграли турнір, а показали цікавий футбол»

Головний тренер збірної України U-17 розповів про перемогу команди на меморіалі Баннікова

| Обновлено 20 августа 2018, 10:13
1423
0
ЄЗЕРСЬКИЙ: «Не тільки виграли турнір, а показали цікавий футбол»
ФФУ. Владимир Езерский

Головний тренер юнацької збірної України (U-17) Володимир Єзерський розповів про перемогу його команди на меморіалі Віктора Баннікова.

Вчора у Києві завершився міжнародний турнір пам'яті Віктора Баннікова, в якому успіх святкувала юнацька збірна України (футболісти не старші 2002 року народження). Наша команда перемогла у трьох своїх матчах на груповій стадії, а у фіналі по пенальті виграла у Туреччини.

— Володимире Івановичу, мабуть, фінальний поєдинок нікого не міг залишити байдужим?
— Почну з відступу, оскільки в першу чергу хочу подякувати своїй команді за старання і віддачу, а тренерсько-адміністративному штабу — за професіоналізм. Велике спасибі вболівальникам за підтримку, а федерації футболу — за надані умови для якісної роботи. Також я хочу подякувати клубам, які делегували своїх футболістів до збірної.

А що стосується вирішального поєдинку, то для нас це був другий такий матч після Грузії. У грі з Туреччиною була помітна втома у наших хлопців, адже через травми футболістів на інших гравців лягало велике навантаження. Усі тільки після відпусток, ніяких зборів ще не проводили. Такий досвід для становлення гравців буде дуже корисним. Я побачив у підопічних характер, моральну стійкість...

— Збірна України, хоч і виграла у вирішальному матчі по пенальті, на груповій стадії меморіалу здобула стовідсотковий результат. Є чим пишатися?
— Так, адже колектив не тільки виграв турнір, а й намагався показувати цікавий футбол. Більше того, скажу, що деякі матчі меморіалу за якістю не поступалися поєдинкам вітчизняної Прем'єр-ліги.

— Які висновки за підсумками змагань ви зробили для себе?
— Думаю, ми могли виглядати ще краще, якби клуби вже проводили збори. Але наш тренерський штаб отримав масу інформації для аналізу.

— Ви казали, що на цей збір не вдалося запросити всіх найкращих, але тепер, судячи з усього, у вас буде більший вибір виконавців?
— Так. Приємного головного болю додається. Це великий плюс перед кваліфікацією Євро. Будемо уважно стежити за футболістами. Шанс отримають всі, хто цього гідний.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.