Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 18 августа 2018, 14:24
8800
0

Вирішальний день Євро-2018 з міні-футболу

Сьогодні відбудуться одразу півфінали, матч за 3-тє місце і фінал турніру

| Обновлено 18 августа 2018, 14:24
8800
0
Вирішальний день Євро-2018 з міні-футболу
Степан Качур

Сьогодні, 18 серпня, завершується чемпіонат Європи з міні-футболу. Півфіналістами змагання за підсумками шостого ігрового дня стали збірні Чехії, Румунії, Англії та Казахстану. Збірна ж України у чвертьфіналі вилетіла від англійців, поступившись у серії пенальті - 1:3, після нічийного рахунку в основний час - 1:1.

Спершу у програмі дня - півфінальні матчі. Пара Англія-Чехія відкривають завершальний ігровий день. Для Англії півфінал Євро - неабиякий успіх, адже британці спершу вийшли з групи тоді, коли від них уже нічого не залежало. Це сталося завдяки перемозі Румінії над Іспанією у групі В. У чвертьфіналі англійці драматично переграли у серії пенальті збірну України.

Суперники англійців - збірна Чехії, у чвертьфіналі переграли Боснію і Герцеговину. По правді, у цьому протистоянні чехи не залишили шансів свому супернику. Чемпіони світу - чехи, грали з явною перевагою та вже на 9 хвилині відкрили рахунок. Під саму завісу першого тайму боснійці заслужили та реалізували пенальті, проте відразу ж пропустили ще раз. Одразу після перерви чехи забили третій м'яч. У підсумку матч так і завершився перемогою Чехії - 3:1.

В іншій парі зійдуться команди Румунії та Казахстану. Румуни за підсумком чвертьфіналів були першими, хто дістався до півфіналу. У своєму матчі шестиразові чемпіони Європи перемогли збірну Чорногорії 2:0. Румуни на протязі всього матчу контролювали ситуацію на полі та забили по м'ячу в кожному з таймів. Румунам же на турнірі забивала покищо лише збірна Англії.

Закривати шостий, чвертьфінальний, ігровий день випало збірним Сербії та Казахстану. Вчора перемагали лише ті, хто відкривав рахунок і у цьому матчі такою командою стала збірна Казахстану. Забили вони на 20-й хвилині, проте до кінця тайму серби встигли зрівняти рахунок. Серби стали справжньою сенсацією турніру, зумівши вийти із першого місця з важкої групи (у цій групі грали Чехія, Угорщина, Туреччина та Азербайджан), але в чвертьфінальному матчі їхній фізичний і емоційний ресурс, схоже, закінчився. Збірна Сербії витратила більшість сил ще у першому таймі. А казахи, за рахунок довшої лави запасних дотисли суперника. Фінальний свисток зафіксував, що суперником збірної Румунії у півфіналі став Казахстан - 1:2.
 
Перший півфінал, де грають Англія та Чехія розпочався о 14:00. Румунія та Казахстан зіграють о 15:15. Вхід на ці матчі - безкоштовний.
 
Розклад ігрового дня:
 

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. 12 лет назад был забит один из самых необычных голов в истории АПЛ
Футбол | 03 мая 2024, 01:59 0
ВИДЕО. 12 лет назад был забит один из самых необычных голов в истории АПЛ

2 мая 2012 года Паписс Сиссе невероятным ударом в касание перекинул Петра Чеха

ОФИЦИАЛЬНО. Месси – игрок месяца в MLS. Аргентинец забил 6 голов за 4 игры
Футбол | 03 мая 2024, 01:38 2
ОФИЦИАЛЬНО. Месси – игрок месяца в MLS. Аргентинец забил 6 голов за 4 игры

Лидер «Интер Майами» на высоком уровне провел апрель в Major League Soccer

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.