Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 августа 2018, 17:24
1750
0

У волейбол на снігу віднині гратимуть втрьох

До цього грали вдвох

| Обновлено 17 августа 2018, 17:24
1750
0
У волейбол на снігу віднині гратимуть втрьох
Президент ЄКВ Александар Борічіч, генеральний директор ФІВБ Фабіо Азеведо, старший віце-президент ЄКВ Ренато Арена і члени нещодавно створеної групи експертів по волейболу на снігу під керівництвом Петера Клайнмана обговорили майбутнє снігового волейболу.
 
Угода ЄКВ і ФІВБ про спільний розвиток волейболу на снігу почала діяти ще на початку цього року. Була проведена презентація нового виду спорту в ході Зимових Олімпійських Ігор-2018 в Пхенчхані. Наступною подією став перший чемпіонат Європи з волейболу на снігу, який пройшов в місці народження цього виду спорту, на гірськолижному курорті Ваграйн-Клайнарль в Австрії.
 
На думку ФІВБ і ЕКВ, волейбол на снігу відкриває нові горизонти з просування волейболу в світі. Організації планують продовжувати спільну роботу, підвищувати якість бренду волейбол на снігу, надавати федераціям підтримку в просуванні цього виду спорту.
 
На нараді у Відні представники вищих органів зробили важливе оголошення. Починаючи з наступного сезону, до складу кожної команди з волейболу на снігу будуть входити три гравці. Ця зміна дозволить підвищити популярність та унікальність снігового волейболу і підкреслить його особливості.
 
Нагадаємо, що в Україні теж відбувся перший чемпіонат країни з волейболу на снігу. Пройшов він у Шостці, а переможцями стали Віталій Дідух Андрій Гольонко і Олена Борисенко Ольга Довгопол, які потім вирушили на перший чемпіонат Європи і посіли там 17 та 9 місце відповідно.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.