Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 16 августа 2018, 15:31
9295
0

Анонс п'ятого ігрового дня чемпіонату Європи з міні-футболу

Збірна Україна о 20:00 грає з Чорногорією

| Обновлено 16 августа 2018, 15:31
9295
0
Анонс п'ятого ігрового дня чемпіонату Європи з міні-футболу
Чемпіонат Європи з міні-футболу перейшов свій екватор. На цей момент уже зіграно 32 матчі і відомі три країни-чвертьфіналісти – Боснія і Герцеговина, Румунія та Чорногорія. З 8 матчів п’ятого ігрового дня 6 вирішують, хто ж все таки потрапить до наступної стадії змагання.
 
Група А
 
Одну з путівок буде розіграно о 20:00. Збірна України у вирішальному матчі зійдеться з Чорногорією. Наш суперник вже в плей-офф, а от підопічним Костенка для продовження боротьби на турнірі сьогодні потрібно перемагати. 
 
У паралельному матчі зіграє збірна Італії, яка зустрінеться із Бельгією. Перемога бельгійців гарантує прохід у наступний раунд саме для збірної України незалежно від результату гри із Чорногорією. У випадку ж звитяги італійців жовто-блакитним слід перемагати лідерів групи. Матч Італії та Бельгії розпочнеться о 17 годині. 
 
Для того, аби підтримати збірну України в грі з непростим суперником – купуйте квитки за посиланням. Перепустка дає право відвідати й інші матчі ігрового дня. 
 
 
Група В
 
У групі В ситуація теж непроста. Збірна Румунії, щоправда, вже застовбила за собою місце у плей-оф. Відкритим залишається лише запитання – з якого місця. У п’ятому ігровому дні румуни зіграють з іспанцями за вихід із групи з першого місця. Гра розпочнеться о 22 годині. У випадку перемоги іспанці вийдуть лідерами групи В, у випадку поразки – далі за додатковими показниками підуть англійці. 
 
Останній матч групового етапу припадає на цю групу. Ізраїль та Австрія спробують завоювати перші очки на турнірі та не поїхати додому з нулем. 
 
 
Група С
 
О 18:00 збірна Казахстану побореться за путівку в плей-офф зі збірною Боснії і Герцеговини. І хоча боснійці вже у плей-оф, саме казахи можуть їх потіснити з першого місця у групі. Оптимальним варіантом для обох команд є нічия. У такому випадку обидві збірні пройдуть у наступний раунд змагань.
 
Відкривають же ігровий день збірні Болгарії та Албанії. Болгарам треба перемагати і сподіватися, що в іншому матчі казахи програють з великим рахунком.
 
 
Група D
 
Найзаплутаніша ситуація саме в цій групі. Дві команди мають по сім очок – Чехія та Сербія. В Угорщини – 6 пунктів. І всі три команди претендують на прохід в наступний раунд.
 
О 18 годині стартує гра Сербії та Азербайджану. Сербам для проходу далі вистачить і нічиєї. Проте Азербайджан — дуже не проста команда. Дебютантам точно мало однієї перемоги на турнірі, тому на глядачів чекає дуже цікава зустріч. 
 
Якщо ж сербам таки вдасться здобути бодай нічию – буде сенсація, адже турнір покине хтось із пари Чехія-Угорщина. Їхня очна зустріч розпочнеться о 21 годині. Йдеться про сенсацію, адже чехи – чемпіони світу, угорці – бронзові призери минулорічного Євро. Відтак очне протистояння між ними точно матиме особливий контекст. Втім угорцям, незалежно від результату матчу Сербії та Азербайджану, потрібно неодмінно перемагати, аби залишатись на турнірі. Чехам вистачить і нічиєї. У будь-якому разі це буде топ-гра! Яка, до речі, розпочнеться одразу по завершенні матчу України та Чорногорії. 
 
Купити абонемент та 5 вирішальний ігровий день ви можете за посиланням
 
 
Розклад дня нижче (час європейський, для підрахування українського часу слід додати 1 годину):
 
 
Результати попереднього ігрового дня:
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.