Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
886
0

У коллекції івано-франківців - усі трофеї!

У Сумах завершився Кубок України з футзалу серед юнаків 1992 року

10-13 березня у Сумах під егідою Української дитячо-юнацької футзальної ліги пройшов Кубок України серед юнаків 1992 року народження. Минулорічний чемпіон Першості та фіналіст Кубку - «Ураган-ДЮСШ №3» з Івано-Франківська - цього сезону дебютував на змаганнях вищого рівня, відігравши у другій лізі (західна зона) та обласній першості (вища ліга). Окрім цього, ставши першокурниками Коледжу фізвиховання, молоді «ураганівці» паралельно виступали на обласній та всеукраїнській Першостях серед навчальних закладів. А зі своїми ровесниками івано-франківці таки зустрілися на Кубку України U-16.

Підопічні Івана Данилишина та Володимира Слободяна стали переможцями групи «Б», показавши стовідсотковий результат: три матчі - три перемоги. З однаковим рахунком 6:1 були розгромлені сумський «Фрунзенець» та харківська ДЮСШ №9. Ще в одному поєдинку «Ураган» мінімально переміг ДЮСШ з Конотопа - 3:2. У півфіналі івано-франківці не залишили жодних шансів харківському «ЕХО» (3:0), а у вирішальному матчі вдруге довели свою перевагу над господарями турніру. З рахунком 2:1 «Ураган-ДЮСШ №3» переміг місцевий «Фрунзенець» і з другої спроби став володарем Кубка України.

Кращим гравцем турніру вчетверте (!) поспіль визнали Петра Шотурму, що отримав відповідний індивідуальний приз від виконавчого директора УДЮФЛ Василя Симонова. Крім цього, кандидат до юніорської збірної України у п'яти поєдинках забив найбільше - 15 голів і став кращим бомбардиром Кубку України.

Отож, у колекції вихованців Володимира Слободяна та Івана Данилишина відтепер є усі трофеї всеукраїнської футзальних турнірів серед юнаків 1992 р.н. Після «бронзи» у 2004 році, «срібла» 2006 року та минулорічного «золота» першостей України «ураганівці» завоювали ще й Кубок країни.

Склад команди переможців:
Бревко Володимир, Куріш Любомир, Шотурма Петро, Романик Станіслав, Француз Юрій, Ковальчук Роман, Гриців Євген, Паньків Станіслав, Данилишин Олег, Лучків Андрій, Іванишин Юрій, Королишин Тарас.

Тренери:
Слободян Володимир Ярославович, Данилишин Іван Васильович.

Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК «Ураган» .

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.