Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 15 августа 2018, 14:08
10967
0

Анонс четвертого ігрового дня чемпіонату Європи з міні-футболу

Збірна Україна о 21:00 зіграє із бельгійцями. Потрібна лише перемога

| Обновлено 15 августа 2018, 14:08
10967
0
Анонс четвертого ігрового дня чемпіонату Європи з міні-футболу
Степан Качур / Stepan Kachur
Четвертий день чемпіонат Європи з міні-футболу розпочинається дещо раніше, ніж зазвичай, - о 15-й годині старт першого матчу. 
 
ГРУПА А
 
Найцікавіший поєдинок дня - матч між Україною та Бельгією. Бельгіці майже втратили шанси на продовження боротьби в турнірі після поразки у третьому ігровому дні від Чорногорії. 3:0 – хоча бельгійці і мали шанс зачепитися за нічию. Втім із бажанням відіграти один м’яч отримали дві гольові контратаки на свої ворота. 
 
У другому матчі групи А збірна Словаччини, програючи Італії по ходу матчу 2:0, зуміла зрівняти рахунок. А наприкінці зустрічі словаки навіть забили втретє, втім арбітр зафіксував фол і скасував гол. Але навіть 2:2 – результат, який задовольнив Словаччину. Тепер і у них, і в італійців по чотири очки. Першими у групі А йдуть чорногорці – 6 очок. 
 
А от в України після двох зіграних матчів поки що лише 3 пункти. Але вже сьогодні на нашу збірну чекає матч проти аутсадера групи. Після учорашніх матчів шанси збірної України на вихід із групи навіть підвищились. Проте за будь-яких обставин нашим хлопцям сьогодні перемога у грі із Бельгією. Початок матч о 21:00.
 
Для того, аби підтримати збірну, замовляйте квитки на гру на сайті esport.in.ua за посиланням. Перепустка на матч України дає також право відвідати решту матчів дня. Всі, хто придбав квитки за старими цінами може приходити на стадіон в компанії. Кожен квиток, придбаний за старою ціною, дає пропуск на всі матчі дня для двох людей.
 
 
ГРУПА В
 
В матчах групи В збірна Румунії передбачувано перемогла збірну Ізраїлю 2:0 в матчі третього ігрового дня. Ізраїльтянам, що приїхали на турнір відверто не пощастило з групою, адже перемог вони поки що не отримали. 
 
Завершували третій ігровий день збірні Англії та Австрії. Це був справді цікавий матч зі швидкими атаками, боротьбою та камбеком. По ходу зустрічі Англія, якій, аби зберігати шанси на вихід з групи потрібно було перемагати, поступалась Австрії. Аби все змінити англійцям вистачило лише хвилини. Два поспіль м'ячі, забитих на 36 хвилині, поки залишають Англію на турнірі. 
 
Сьогодні ж о 18:00 зустрінуться Іспанія та Австрія. Іспанці претендують на путівку в наступний раунд. Тоді як для австрійців турнір, очевидно, закінчиться на груповому етапі. У цьому матчі австрійці вирішать долю своїх вчорашніх кривдників - збірної Англії. У випадку перемоги австрійців - збірна Англії матиме прекрасні шанси на плей-офф. Проте якщо іспанці виграють з великою різницею м'ячів, то  Англія вслід за Австрією поїде додому.
 
У другому матчі дня граютимуть Англія та Ізраїль.
 
 
ГРУПА С
 
Із групи С  точно в чвертьфіналі ми побачимо збірну Боснії і Герцеговини, що має 3 перемоги та вже гарантувала собі місце у чвертьфіналі. Питання лише в тому, з якого місця.
 
Учора боснійці мінімально – 1:0, обіграли Болгарію. В іншому матчі групи Казахстан впевнено переграв Ірландію – 3:0. Для ірландської команди ця поразка означає одне: вони вже гарантовано їдуть додому. 
 
Сьогодні свій матчі зіграють якраз невдах групи – Ірландія та Албанія. Вони намагатимуться здобути перші очки турніру в першому ж матчі четвертого ігрового дня. Хоча в албанців поки що залишаються навіть шанси на вихід з групи. Для цього потрібно, зокрема, перемагати ірландців та сподіватися на перемогу Болгарії і іншому матчі групи С. 
 
У ньому відповідно зутрінуться збірні Болгарії і Казахстану. Попри шанси албанців схоже, що самец і дві команди битимуться за другу путівку в плей-офф з групи С. У казахів 6 очок, у болгар – 3. У випадку перемоги болгари матимуть всі шанси на вихід в плей-офф. Якщо ж переможуть казахи – у чвертфіналі гратимуть саме вони.
 
 
ГРУПА D
 
О 16:00 почнуть свій матч Азербайджан та Туреччина із групи D. Обидва колективи є невдахами групи. У третьому матчдеї турки поступилися збірній Угорщини і цей програш офіційно засвідчив виліт збірної Туреччини з турніру. В азербайджанців ще залишаються примарні шанси на вихід. Для цього потрібно перемагати сьогодні. 
 
Одним з найцікавіших матчів дня стане матч між Угорщиною та Сербією. Угорщина у випадку перемоги вийде до плей-офф вже сьогодні. Сербам же перемога подарує шанс залишити когось з пари Чехія-Угорщина за бортом турніру. 
 
Учора серби показали, що готові битись за вихід у плей-офф з ким завгодно. Адже у шостому матчі третього ігрового дня їхнім суперником були чинні чемпіони світу – збірна Чехії, які у двох стартових матчах не мали проблем із перемогою над суперниками. У випадку перемоги над сербами чехи виходили б у чвертьфінал достроково. Але не вдалося – лише нічия 1:1, яка прогнозує серйозну подальшу боротьбу.
 
 
Турнір наближається до вирішальної стадії, відтак заслуговує «Гідропарк Арена» заслуговує на відвідини. Ще раз нагадуємо, що квитки можна придбати за посиланням
 
Перепустка на матч України дозволяє відвідати всі матчі дня. Ціна квитка – 100 гривень.
 
Повний розклад матчів четвертого дня міні-футбольного Євро-2018 нижче (час - європейський, +1 година для визначення київського часу).
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.