Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Регби
|
732
0

І знову польський бар'єр

Українські регбісти (U-18) програли перший матч Чемпіонату Європи у групі Б

Минулої суботи в італійському Тревізо молоді українські регбісти розпочали змагання в групі «В» першості континенту серед вісімнадцятирічних. Від'їзду до сонячної Італії передували навчально-тренувальні збори, які наша збірна провела в Береговому, звідки й виїхала до Європи. Першим суперником нашої команди стала збірна Польщі. На жаль, і цього разу «польський бар'єр» подолано не було — поразка — 5:21, яка означає втрату шансів на підвищення у класі (перехід до групи «А»).

Зустріч давніх знайомих (у травні минулого року обидві команди разом тренувалися та грали під час Європейського стажу у польському місті Бренна) мала відповісти на чимало запитань. Наскільки ефективною була робота нового тренерського штабу на чолі з Олегом Залізним, чи є по-справжньому гідна зміна у молодіжної збірної, та найголовніше — на що українське регбі може розраховувати у найближчому майбутньому?

Гадаю, із відповідями варто зачекати до закінчення чемпіонату. Щодо звітного матчу, то перший тайм пройшов за рівної боротьби. Збірна Польщі відкрила рахунок на 7-й хвилині — атака віяла завершилася у «заліківці» українських регбістів. Щоб відігратися, нашим знадобилися ті ж самі 7 хвилин — на чотирнадцятій хвилині рівновагу було відновлено — 5:5 (відзначився вихованець столичного «Авіатора» Бузиновський). Незабаром поляки знову повели перед після штрафного і на перерву команди пішли за рахунку — 8:5 на користь останніх. Надалі очки здобували лише польські регбісти.

Тепер на збірну України 18 березня чекає зустріч із збірною Чехії, яка тієї ж суботи зазнала поразки від збірної Німеччини — 19:26. Інші матчі в групі «В» закінчилися так: Португалія — Литва — 22:10, Голландія — Бельгія — 7:44.


Євген МАЄВСЬКИЙ, «Спортивна газета»

 

регби
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны все полуфиналистки престижного турнира в Мадриде
Теннис | 01 мая 2024, 22:26 2
Стали известны все полуфиналистки престижного турнира в Мадриде

Елена Рыбакина выиграла у Юлии Путинцевой, Арина Соболенко обыграла Мирру Андрееву

Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?
Футбол | 02 мая 2024, 06:40 59
Германия будет представлена 5 клубами в ЛЧ. Попадет ли Шахтер в основу?

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.