Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 05 августа 2018, 23:44
2724
0

Збірна Албанії. Група C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 05 августа 2018, 23:44
2724
0
Збірна Албанії. Група C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Остання збірна групи С, яку ми ще не встигли Вам представити - це збірна Албанії. Для албанців турнір у Києві стане дебютним, а у групі їм протистоятимуть збірні Казахстану, Ірландії, Болгарії та Боснії і Герцеговини.
 
Федерацію Міні-футболу Албанії було засновано лише у 2017 році, тому на даний момент у активі організації є лише один успішно проведений турнір - Перший національний чемпіонат з міні-футболу. У ньому взяло участь 6 команд, які зіграли по дві гри між собою. У підсумку команди провели по 10 матчів. 
 
Найкращі гравці турніру отримали запрошення до національної збірної Албанії. Поки таких гравців 20, проте у процесі підготовки до турніру, тренерський штаб повинен «відсіяти» ще п’ять гравців, адже на EMF EURO можна заявити лише 15 виконавців.
 
Дебютуватимуть на турнірі албанці у грі проти збірної Казахстану. Казахи - беззаперечний фаворит зустрічі, проте у албанців є перевага: цей турнір буде для них першим, тому на них не тисне вантаж захмарних очікувань, а це розковує і дарує албанцям непогані шанси, жаль лише що у першому ж турі збірній Албанії грати проти дуже грізного суперника.
 
Ще важче буде албанцям у другому турі, де їм доведеться грати проти збірної Боснії і Герцеговини. Відверто кажучи, в цьому матчі шансів у Албанців ще менше, ніж у грі з Казахстаном, адже боснійці точно переглядатимуть перший матч албанців на турнірі і спробують підготуватись до суперника. Але і самі албанці будуть готові, адже кістяк збірної боснії вже давно відомий, як і їх стиль гри та слабкі сторони. Тому на глядачів у підсумку чекатиме доволі цікавий матч.
 
Третім суперником збірної Албанії на турнірі  стане збірна Ірландії. У цьому матчі шансів на перемогу у збірної Албанії куди більше, окрім того, що Ірландія - простіший суперник, ніж два попередніх, у албанців буде зайвий день відпочинку перед цією зустріччю. Незалежно від результатів двох попередніх ігор саме в цьому матчі від албанців варто очікувати найкращої гри.
 
Ну і останнім суперником для дебютантів турніру на груповому етапі EMF EURO 2018, стане збірна Болгарії. Попри те, що болгари - дуже грізний суперник, шанси у албанців на успіх все ж достатньо високі. Такі збірні, як Болгарія звикли більше грати у силовий футбол та другим номером. Якщо віддати їм м’яч, та грамотно обороняючись відповідати контр. атаками, то можна претендувати і на перемогу у матчі. Крім того, можливо, цей матч стане для албанців останнім на турнірі і вони віддадуть всі сили, аби ефектно залишити турнір.
 
Розклад матчів збірної Албанії на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 14:00 Албанія - Казахстан 
13.08 18:00 Албанія - Боснія і Герцеговина
15.08 15:00 Албанія - Ірландія
16.08 16:00 Болгарія - Албанія 
 
Бажаємо успіхів збірній Албанії на їх дебютному турнірі! Переглянути матчі новачків чемпіонатів Європи з міні-футболу Ви можете в ефірі телеканалу XSport, або на офіційному YouTube-каналі EMF.
 
Крім того Ви можете завітати у «Місто Спорту» та переглянути ігри албанців особисто, замовивши квитки за номером 050 469-01-46. 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа
Футбол | 10 мая 2024, 18:22 7
Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа

«Реал» сыграет с «Боруссией» 1 июня в финале главного еврокубка

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких слухов стартовал
Футбол | 10 мая 2024, 18:26 16
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких слухов стартовал

Особенно рьяно публиковать псевдосенсации привычно будут румынские и турецкие СМИ…

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.