Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 04 августа 2018, 16:15
1999
0

ЧЄ U-18. Україна програла Греції і втратила прописку в Дивізіоні А

Українці відіграли 19 очок, але цього виявилося замало

| Обновлено 04 августа 2018, 16:15
1999
0
ЧЄ U-18. Україна програла Греції і втратила прописку в Дивізіоні А
ФБУ
Дебют матчу залишився за збірною Греції здебільшого завдяки безпомилковій грі Цирог’яніса, який вже за стартову десятихвилинку набрав 12 очок, реалізувавши усі 4 кидки з гри, 2 з яких - триочкові. У нашої команди корисно у фарбі діяв Марковецький, але 5 втрат та невисокий командний відсоток влучань не дозволив українцям заволодіти перевагою у першій чверті - 18:23.
 
А ось у другій десятихвилинці перевага наших суперників почала зростати: команда Георгіоса Влассопулоса грала швидше, краще рухала м’яч, ну а головною силою у першій половині у греків стали дальні влучання. Наші суперники реалізували 58% триочкових спроб, закинувши 7 кидків з-за дуги. Продовжував демонструвати ідеальний баскетбол в атаці Цирог’яніс, який за першу половину набрав 19 очок, реалізувавши 100% кидків, як з гри, так і з лінії штрафних. Як підсумок: 30:50 не на нашу користь після 20 хвилин гри.
 
Після великої перерви нашим хлопцям вдалося призупинити суперника і трохи скоротити відставання. Серія підбирань на чужому щиті дала українцям можливість для атак другим темпом, що вони потрохоху використовували, відігравши 10 балів. За чверть хлопці Маркова пропустили лише 8 очок, однак відставання перед заключною десятихвилинкою становило 13 очок. 
 
 
Греки досить впевнено почали заключну десятихвилинку, повернувши собі солідну 17-очкову перевагу. Але, відчувши себе занадто впевнено, втратили контроль над грою. Збірна України зробила героїчний камбек, ініціаторами якого стали кращі у цьому матчі Марковецький та Грицак, який провів сильну другу половину, а також Кім - захисник набрав серію очок сміливими проходами у трисекундну. За 3 хвилини до кінця основного часу зустрічі від переваги греків залишилося лише 6 очок, ще за півхвилини - 4 очки. Флоатер Ціргояніса повернув грекам 6 очок переваги за 50 секунд до кінця, але наші хлопці продовжували битися. 3 очки у від Грицака відразу після тайм-ауту і від переваги греків залишається вже 3 бали. Потім Арсенопулос не реалізовує обидва штрафні у той час як Кім закидає обидва з лінії і скорочує відрив до 1 очка! Однак, на жаль, дотиснути греків ми не зуміли. Битва на тактичних фолах залишилась за нашими суперниками, які так і не дозволили українській збірній навіть проатакувати з дальньої відстані і перевести гру в овертайм. На жаль, збірна України програла Греції з рахунком 73:77 і втратила шанси на збереження прописки у Дивізіоні А на наступний сезон. 
 
Кращими у складі нашої команди у цьому матчі стали Грицак, у якого 23 очки, 8 підбирань, 4 перехоплення, 3 блок-шоти та 3 передачі та Марковецький - 17 очок, 14 підбирань + 4 блок-шоти. 
 
Заключний матч на турнірі команда Дмитра Маркова зіграє проти невдахи пари Фінляндія - Боснія та Герцеговина, але цей матч турнірного значення для збірної України вже не матиме.
 
Чемпіонат Європи U-18. Чоловіки. Дивізіон А
Матч за 13-16 місця
Рига, Латвія
 
Греція - Україна 77:73 (23:18, 27:12, 8:15, 19:28)
Україна: Грицак 23 + 8 підбирань + 4 перехоплення + 3 блок-шоти + 3 передачі, Марковецький 17 очок + 14 підбирань + 4 блок-шоти - 4 втрати, Шорсткий 9 + 6 підбирань + 5 передач - 4 втрати, Клевзуник 5 + 4 підбирання, Орзул 0 - старт, Кім 13 + 4 підбирання - 3 втрати, Заєць 6 + 3 передачі + 3 перехоплення - 5 втрат, Новицький 0 + 4 підбирання + 2 передачі, Фреш-Стаханов 0
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Неудачный ответный матч. Днепр проиграл Констанце в Кубке Европы ФИБА
Баскетбол | 26 сентября 2024, 22:35 1
Неудачный ответный матч. Днепр проиграл Констанце в Кубке Европы ФИБА

В ответной игре победила румынская команда с разницей в 13 очков

Тур начался с неожиданности. Верес забрал очки у Шахтера в Ровно
Футбол | 27 сентября 2024, 20:21 404
Тур начался с неожиданности. Верес забрал очки у Шахтера в Ровно

Команда Пушича перед матчем Лиги чемпионов снова имеет проблемы в чемпионате

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.