Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 03 августа 2018, 18:29
1231
1

Збірна України U-18 програла Хорватії на чемпіонаті Європи

Наші хлопці опинился за крок від вильоту з вищого дивізіону

| Обновлено 03 августа 2018, 18:29
1231
1
Збірна України U-18 програла Хорватії на чемпіонаті Європи
Українці досить зосереджено почали поєдинок, не дозволяючи супернику захопити ініціативу. Клевзуник відкрив рахунок, а Марковецький згодом подвоїв стартову перевагу. Він же потім відповів на першу результативну атаку хорватів. За кілька спроб суперник таки зрівняв рахунок. Та не надовго. Шорсткий спочатку зі штрафних, а потім влучанням з гри знову вивів українців вперед. Все ж після шести з половиною хвилин гри балканці таки вийшли вперед. Під кінець стартової чверті суперник точніше завершав атаки, що дозволило вийте вперед на чотири очка. Втім українці зосередилися та до кінця 10-хвилинки відіграли це відставання.
 
З початком другої чверті на майданчику продовжилася рівна боротьба. Першими хитку рівновагу порушили балканці – після триочкового Янковича вони знову вийшли вперед на 4 очка. Грицак зі штрафних вдвічі скоротив цю різницю. Однак з середини ігрового часу чверті перевага суперника в реалізації стала позначатися на рахунку. Різниця збільшилася до п'ят’ очок. При цьому в нас побільшало похибок в завершенні атак та підбираннях на чужому щиті. За семиочкового відставання українці взяли тайм-аут. А за півтори хвилини до великої перерви паузу вже брали балканці, коли українці майже відіграли різницю. У підсумку перша половина закінчилася з одним балом переваги балканців. Вони при цьому мали лише на два підбирання більше (25 проти 23). За реалізацією статистика також підрівнялася. Балканці мали кращий відсоток лише за рахунок меншої кількості спроб. Номінально в українців було на одне влучання з гри більше. 
 
На початку другої половини поєдинку хорвати захопили перевагу – 7:1. Українцям знову довелося наздоганяти. Та цього разу вирівняти гру вже не вдалося. Суперники впевнено нарощували перевагу та за підсумками чверті випередили українців на 12 очок.
 
З початком заключної 10-хвилинки тенденція не змінилася. Балканці не віддавали ініціативи. Відсоткова перевага в реалізації переросла в якісну. З нашого боку, здавалося, вже не вистачало сил. 
 
Завершення поєдинку проходило вже під контролем хорватів. Поразка ще суттєвіше ускладнила становище збірної України в боротьбі за збереження місця в дивізіоні А. Аби добитися цього тепер необхідно вигравати два наступні матчі. Перший з них українці зіграють завтра, 4 серпня, з переможеним у парі Італія – Боснія і Герцеговина
 
Хорватія – Україна – 85:62 (18:18, 18:17, 24:12, 25:15)
Україна: Грицак, Марковецький, Орзул, Шорсткий, Клевзуник; Заєць, Чернега, Фреш-Стаханов, Кім, Новицький, Швець, Сорочан.

 

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 11:05 14
Лунин в этом сезоне сядет на скамью для запасных. Стали известны причины

Анчелотти планирует выпустить Кепу и Куртуа в старте в ближайшее время

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 35
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Андрій Ванчак
позор продовжується...