Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 05 августа 2018, 23:47
2585
0

Збірна Ірландії. Група C чепіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 05 августа 2018, 23:47
2585
0
Збірна Ірландії. Група C чепіонату EURO-2018 з міні-футболу
Ще одним представником групи С на EMF EURO 2018 у Києві буде збірна Ірландії. Ірландці повертаються на EMF EURO після двох пропущених турнірів та разом з Албанією, Боснією і Герцеговиною, Болгарією та Казахстаном боротимуться за вихід до плей-офф.
 
Попри те, що турнір у Києві стане для ірландців четвертим в історії, проте в MAI (Міні-футбольній Асоціації Ірландії) вважають, що по суті, розпочинають новий виток своєї міні-футбольної історії. Не цураючись попередніх трьох виступів, проте стараючись не надавати їм ваги.
 
До створення МАІ в 2016 році, розвитком міні-футболу в Ірландії, по черзі, займалось дві інші асоціації, які попри свою активність, керувались зовнішніми сторонами з прихованими мотивами та спірними інтересами. Після невеликої «революції», міні-футболом в Ісландії почали займатись саме в МАІ. 
 
Судячи з підходу до підготовки збірної до EMF EURO 2018, МАІ серйозно налаштовані,а їх співпраця зокрема з Федерацією Футболу Ірландії, вказує на те, що тепер міні-футбол Ірландії в надійних руках.
 
Що ж до самої збірної, то з початку цього року МАІ за допомогою новин, газет, об’яв та скаутингу відбрала 40 міні-футболістів з усієї Ірландії. В подальшому в процесі тренувальних зборів, яких загалом було три, з 40 гравців було відібрано 20 найкращих, які на даний момент всі є претендентами на поїздку до Києва. Тренуватиме збірну Мартін Персиваль - тренер футзальної збірної Ірландії, а допомагатимуть йому ще тренер воротарів, фізіотерапевт та тренер з фізичної підготовки.
 
Оскільки в заявку на турнір може потрапити лише 15 гравців, то конкуренція всередині збірної доволі серйозна. Перед поїздкою на турнір ірландці планували провести два контрольні поєдинки, один з яких вже пройшов. Це була зустріч зі збірною Англії, де ірландці, попри перевагу 4:3 за 5 хвилин до кінця матчу, втратили концентрацію і у підсумку програли 4:7. Другий матч ірландці проведуть, швидше за все, проти збірної Шотландії, адже це сусідня країна, а їхня міні-футбольна збірна має досвід виступів на «Євро».
 
Випробування ж на турнірі для ірландців розпочнуться з гри проти збірної Боснії і Герцеговини. Беззаперечним фаворитами цієї пари є саме боснійці. Проте тренер збірної Ірландії говорить, що група його загалом влаштовує та впевнено дивиться у майбутнє, кажучи про непогані шанси на плей-офф. Капітан збірної Боснії і Герцеговини доволі обережно відповів на закиди про легку групу, відзначивши Албанію та Ірландію, як, мабуть, головних конкурентів. З огляду на всі слова та налаштування збірної Ірландії, можна очікувати цікавого матчу.
 
Вже в другому турі ірландці зустрічатимуться зі збірною Болгарії. В цій зустрічі шанси суперників приблизно рівні, лише досвід болгар та той факт, що цей матч буде для них першим на турнірі ставить їх шанси трішки вище. В футболі такі матчі дуже часто закінчуються внічию, проте нічия буде поганим результатом для обох команд та фактично позбавить їх шансів на вихід з групи, тому обидва колективи боротимуться лише за перемогу.
 
Третьою збірною на шляху ірландців стане збірна Казахстану, єдиний суперник, з яким ірландці вже зустрічались. Було це у 2014 році і закінчилось для збірної Ірландії доволі плачевною поразкою 0:6. Проте це вже історія, на цьому турнірі збірна Казахстану зустрінеться абсолютно новою збірною Ірландії. Сподіваємось, що в третьому турі боротьба за плей-офф буде запеклою і матч не втратить для колективів турнірної ваги, адже хотілося б побачити як «нова» Ірландія зіграє проти знайомого суперника.
 
Останнім же суперником збірної Ірландії на груповому етапі турніру стане збірна Албанії. Оскільки достатньо високий шанс того, що ця зустріч стане останньою бодай для однієї зі збірних, то можна очікувати відкритої, атакувальної гри, адже без турнірного тиску грати зазвичай вдається набагато видовищніше. Крім того обидві збірні після трьох зіграних поєдинків точно комфортніше почуватимуться на полі, що обіцяє цікавий поєдинок.
 
Розклад ігор збірної Ірландії на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 15:00 Ірландія - Боснія і Герцеговина
13.08 16:00 Болгарія - Ірландія 
14.08 16:00 Казахстан - Ірландія
15.08 15:00 Албанія - Ірландія 
 
Чи вистачить збірної Ірландії на весь груповий етап турніру, чи сили покинуть Ірландців раніше, як у контрольному поєдинку зі збірною Англії? Дізнаємось вже зовсім скоро. А поки бажаємо успіхів збірній Ірландії на турнірі!
 
Нагадаємо, що квитки на матчі турніру Ви можете замовити за номером: 050 469-01-46. А переглянути матчі EMF EURO 2018 наживо Ви можете в ефірі телеканалу XSport, чи на офіційному YouTube-каналі EMF.
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.