Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 05 августа 2018, 23:46
2891
0

Збірна Боснії і Герцеговини. Група C EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 05 августа 2018, 23:46
2891
0
Збірна Боснії і Герцеговини. Група C EURO-2018 з міні-футболу
Все менше і менше часу лишається до старту EMF EURO 2018, тому ми продовжуємо представляти Вам команди, що приїдуть до Києва, аби спробувати завоювати чемпіонство. Наступна на черзі - збірна Боснії і Герцеговини, що разом з Албанією, Болгарією, Казахстаном та Ірландією представляють групу С.
 
Боснія і Герцеговина - молода міні-футбольна країна, проте саме боснійці - справжній приклад для решти країн, в яких міні-футбол лише починає розвиватись. Історія цього виду спорту в Боснії і Герцеговині розпочалась лише в 2015 році, причому випадково. Майбутній президент асоціації міні-футболу країни, Боян Райковіч, дізнався про міні-футбол від свого хорошого друга, який займається розвитком цього виду спорту в сусідній Хорватії.
 
За його проханням, містер Райковіч, подав заявку до EMF, про сприяння у розвитку міні-футболу в Боснії і Герцеговині, на найближчі п’ять років. Вже за кілька тижнів містера Райковіча було офіційно запрошено в якості асоційованого члена, на саміт EMF в Празі. Трішки пізніше він отримав запрошення для боснії на участь у EMF EURO 2015.
 
Все це відбувалось менш як за півроку до початку турніру. Було швидко організовано чемпіонат країни з міні-футболу, де взяло участь 10 команд з двох міст країни. Тренером став хороший друг містера Райковіча - Йосип Купрешкіч. Тренер відібрав 30 гравців та впродовж 45 днів готував їх до турніру, паралельно провівши дві контрольні гри проти збірної Хорватії. Обидві гри боснійці програли, проте тренер зміг визначитись з 15 гравцями, з якими поїде на турнір в якому згодом вони завоюють бронзові медалі!
 
Так Боснія і Герцеговина з «мертвої» в міні-футбольному плані країни країни, за три роки перетворилась в країну де понад  60 міні-футбольних клубів змагаються у чемпіонатах 8 міст країни. А збірна, що у 2015 році їхала на турнір за власний кошт у ранзі новачків, стала однією з найпотужніших в Європі та знайшла спонсорів, які допомагають їм і досі.
 
Свій шлях на EMF EURO 2018 боснійці розпочнуть грою проти збірної Ірландії. Капітан та ветеран команди - Горан Лавріновіч, відмічає, що саме Ірландія та Албанія - збірні, яких вони побоюються, адже не знають чого від них очікувати. Капітан згадує свій тріумф на дебютному EMF EURO в Хорватії, де від них теж ніхто не очікував такого потужного виступу. 
 
У другому турі групового раунду збірній Боснії і Герцеговини протистоятимуть Албанці. У цій зустрічі фаворити групи С теж повинні брати свої три пункти, аби вийти до плей-офф з першого місця та отримати простішого суперника у чвертьфіналі. Проте все ж збірна Албанії може завдати серйозного клопоту боснійцям і точно не віддасть перемогу без бою.
 
Найважчими для боснійців стануть останні два поєдинки групового етапу. Адже вже в третьому турі на них очікує збірна Болгарії. Болгари мають дуже якісну команду та серйозно боротимуться за путівку до плей-офф. Саме ця гра претендує на статус головного матчу третього ігрового дня EMF EURO 2018. Тому за нагоди обов’язково відкривайте офіційний канал EMF на YouTube, аби насолодитись цим матчем наживо.
 
В останньому турі групового раунду в групі С, Боснія і Герцеговина зіграє з чемпіоном EMF EURO 2016 - збірною Казахстану. Матч двох найпотужніших команд групи С пройде за невеликою переваги боснійців, адже вони матимуть зайвий день відпочинку перед цією грою. Суперники вже зустрічались на груповому етапі EMF EURO 2015, тоді боснійці розгромно перемогли казахів - 4:1, та позбавили їх шансів на вихід з групи. Досвідчені боснійці будуть фаворитами і у цьому матчі, проте це лише на папері, а як закінчиться гра, дізнаємось вже за кілька тижнів у Києві!
 
Розклад матчів збірної Боснії та Герцеговини на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 15:00 Ірландія - Боснія і Герцеговина
13.08 18:00 Албанія - Боснія і Герцеговина
14.08 18:00 Болгарія - Боснія і Герцеговина
16.08 18:00 Казахстан - Боснія і Герцеговина
 
З огляду на слова їх капітана, можна очікувати, що Боснія і Герцеговина настроєна дуже серйозно та не збирається роздавати очки суперникам через їх недооцінку. Той факт, що боснійці не !жодного разу! не програвали на груповому етапі турніру, дарує впевненість, що і у Києві вони також проведуть дуже потужний турнір. Бажаємо удачі боснійцям на їх турнірному шляху!
 
Матчі збірної Боснії і Герцеговини транслюватиме телеканал XSport та офіційний YouTube-канал EMF.
 
Не пропустіть виступів збірної Боснії і Герцеговини на EMF EURO 2018, замовляйте квитки за номером: 050-469-01-46.
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 1
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.