Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 04 декабря 2023, 01:35
646
1

Відбувся чемпіонат України з парашутного спорту

Команди змагалися в груповій акрабатиці

| Обновлено 04 декабря 2023, 01:35
646
1
Відбувся чемпіонат України з парашутного спорту
На аеродромі «Київ Південний» відбувся чемпіонат України з парашутного спорту. Вітчизняні парашутисти змагались в дисципліні групова акробатика «Двійка». Участь в чемпіонаті взяли 9 команд по три особи (два спортсмена + відео-оператор).
Чемпіонами України стали парашутисти команди «Фітарези» у складі Резяпова К., Алексеєнка В. та Комаревського С. (відеооператор). На кожну команду відведено по п’ять стрибків. Переможці цьогорічної національної першості в сумі всіх спроб склали 85 фігур (середній показник фігур протягом стрибка – 17), що майже на 10 фігур більше, ніж у найближчих суперників.
Другий показник продемонструвала команда «Швидкий світ», до складу якої увійшли Матора С., Миргород Ю. та Кутєпов А. (відеооператор). Команда склала 76 фігур (середній показник – 15,2) та здобула заслужене срібло.
Бронзовими призерами чемпіонату стали Деркач Н., Багірова Л. та Бедрін В. (відеооператор) з команди «Імпауер». Ця команда відстала з малим відривом, склавши у повітрі загалом 72 фігури (середній показник – 14,4).
Анастасія Моргун
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Leonid Frantseskevich
А какие города?