Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 03 августа 2018, 08:50
2570
1

Збірна Болгарії. Група C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи C Чемпіонату Європи з міні-футболу

| Обновлено 03 августа 2018, 08:50
2570
1
Збірна Болгарії. Група C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Ще один колектив, що виступ на EMF EURO 2018 розпочне у групі С - збірна Болгарії. Їх суперниками по групі стануть збірні Ірландії, Албанії, Боснії і Герцеговини та Казахстану. Збірна Болгарії - найдосвідченіший колектив у своїй групі, адже болгари беруть участь у чемпіонатах Європи з 2011 року.
 
Попри свою семирічну історію виступів на турнірі, особливих звитяг болгари на EMF EURO ще не здобували, а їх найвдаліші виступи завершувались поразками у перших же іграх на виліт. Щоправда за сім років болгари програли на турнірі лише 8 ігор, що вказує на їх непоступливість, за статистикою, болгари частіше грають внічию, ніж поступаються, тому суперникам буде дуже непросто набирати очки у іграх з ними.
 
Постійна участь збірної Болгарії на EMF EURO позитивно впливає на розвиток міні-футболу в країні. На даний момент у дев’яти областях Болгарії на рік проводиться понад 30 різноманітних міні-футбольних турнірів. Окрім того найкращі колективи цих змагань отримують право виступати у Лізі чемпіонів Болгарії та Ліга де Болгарія, а це загалом майже 100 міні-футбольних команд.
 
Така кількість міні-футбольних турнірів, зокрема дитячих, дозволяє збірній Болгарії щорічно підсилювати свій склад, новими талановитими гравцями. Болгари вже почали готуватись до EMF EURO 2018. Їх капітан відмітив наявність двох серйозних суперників у групі - збірну Казахстану та Боснії і Герцеговини. Тому і для контрольних матчів болгари обрали потужного суперника.
 
На початку травня збірна Болгарії, в рамках тренувальних зборів провела два контрольні поєдинки зі збірною Румунії. Обидва рази болгари поступились 3:0 та 3:1 відповідно, проте здобули цінний досвід та дізнались про свої слабкі сторони. Чи вдасться болгарам набрати форму перед чемпіонатом Європи покаже ще один контрольний матч, який збірна Болгарії проведе проти збірної Чехії за тиждень до початку EMF EURO 2018 у Києві.
 
Що ж до шляху болгар на турнірі, то у першому матчі вони зустрінуться зі збірною Ірландії. Ірландія - один з суперників, у якого болгарам необхідно буде перемагати, якщо вони збираються все ж пробитись до плей-офф. Болгари виглядають фаворитами у цій парі, проте збірна Ірландії, що повертається на «Євро» після трирічною перерви явно не налаштована стати донором залікових балів, тому болгарам доведеться показати все, на що вони здатні.  
 
Наступним суперником збірної Болгарії стане збірна Боснії та Герцеговини. Неймовірно грізний суперник, проте болгари повинні бути до нього готові, адже не просто так вони обирають собі для контрольних матчів суперників, що близькі по силі з фаворитами групи С. Капітан збірної Болгарії, Христо Чалаков, відмічає, що у іграх з Боснією і Герцеговиною та Казахстаном болгарам необхідно забезпечити собі хоча б нічиї, аби не вихід до плей-офф не залежав від очної дуелі фаворитів групи. Враховуючи настрій болгар, можна не сумніватись що на глядачів чекатиме неймовірно цікавий матч.
 
Вже через день збірній Болгарії грати проти іншого фаворита групи - збірної Казахстану. Збірна Казахстану завжди вирізнялась прекрасною комбінаційною грою та високою технікою своїх гравців. Проте казахи доволі невисокий народ, тому у болгар буде перевага фізичних кондицій. Якщо їм вдасться нав’язати супернику силовий футбол, то шанси на перемогу стануть максимально високими.
 
Останнім же суперником болгар на груповому етапі EMF EURO 2018, стануть дебютанти турніру - збірна Албанії. Ще один суперник, якого болгари зобов’язані перемагати. Проте чи вистачить у них сил після двох неймовірно складних ігрових днів, та чи не підготують неприємного сюрпризу суперникам по групі самі албанці? Дізнаємось вже за кілька тижнів.
 
Розклад матчів збірної Болгарії на EMF EURO 2018, у Києві:
 
13.08 16:00 Болгарія - Ірландія
14.08 18:00 Болгарія - Боснія і Герцеговина
15.08 17:00 Казахстан - Болгарія 
16.08 16:00 Болгарія - Албанія
 
Бажаємо успіхів збірній Болгарії, на шляху до плей-офф!
 
Якщо Ви Киянин чи гість столиці, то не втратьте нагоди відвідати подію європейського масштабу в Україні! Завітайте у «Місто Спорту» на Долобецькому острові (станція метро «Гідропарк») та насолодіться якісним міні-футболом. Квитки замовити можна за номером: 050-469-01-46. 
 
У випадку, якщо особисто відвідати захід немає можливості, трансляцію усіх матчів чемпіонату Європи з міні-футболу наживо Ви можете переглянути в ефірі телеканалу XSport або на офіційному YouTube-каналі EMF.
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
maxaonin7
Цікава назва країни...