Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 02 августа 2018, 10:13
3605
0

Група C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу. Збірна Казахстану

Представляємо чемпіонів Європи-2016, які приїдуть на континентальну першість до Києва

| Обновлено 02 августа 2018, 10:13
3605
0
Група C чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу. Збірна Казахстану
Продовжуємо представляти збірні, що приїдуть до Києва на EMF EURO 2018, наступна на черзі — збірна Казахстану. Чемпіони Європи 2016 розпочнуть свій турнірний шлях у групі С, де змагатимуться зі збірними Болгарії, Боснії і Герцеговини, Ірландії та Албанії.
 
Збірна Казахстану виступає на EMF EURO з 2012 року. На турнірі в Молдові, дебютанти зупинились за крок від півфінальної стадії турніру. Вже тоді казахи зарекомендували себе, як дуже потужну та технічну міні-футбольну націю. За шість років казахи лише одного разе не зуміли вийти до плей-офф, сталося це у 2015 році на турнірі в Хорватії, а вже через рік збірна Казахстану завоювала золоті медалі чемпіонату, перервавши гегемонію збірної Румунії.
 
EMF EURO 2017 теж стало для Казахстану не надто вдалим, збірна вилетіла у першому ж раунді плей-офф, від майбутніх чемпіонів - росіян, тому цьогоріч від них варто очікувати щонайменше півфіналу. Тим більше, що з групою казахам пощастило. Справді потужний суперник в групі лише один - Боснія і Герцеговина, проблем можуть завдати і болгари, проте навряд вони зможуть відібрати путівку до плей-офф у Казахстану.
 
В Федерації Міні-футболу Казахстану мудрий підхід до формування національної збірної з міні-футболу. На попередніх двох чемпіонатах Європи, країну представляли гравці найкращого, за підсумками сезону, міні-футбольного клубу Казахстану. Такий підхід дозволяє казахам не витрачати зайвого часу та ресурсів для того, аби зіграти колектив та дає свої результати. Чого лише варте золото EMF EURO 2018.
 
Варто уточнити, що на турнір їдуть і найкращі гравці інших колективів, проте основна шістка гравців це переважно гравці одного клубу. Якщо результат дозволяє, то на полі з’являються і інші виконавці та проходять різноманітні ігрові експерименти. У випадку, якщо ситуація на майданчику змінюється, на поле знову виходить найзіграніша шістка.
 
EMF EURO 2018 казахи розпочнуть грою з дебютантами турніру — збірною Албанії. У цьому матчі казахи швидше за все будуть експериментувати зі складом та намагатись не розкривати всі карти своїм суперникам по групі. Досвіду збірної Казахстану повинно вистачити, аби без зайвих проблем взяти три пункти у цій грі. Проте перевага албанців саме в тому, що це їх перший турнір і ніхто не знає чого від них очікувати.
 
Другим суперником збірної Казахстану стануть ірландці. Команди вже зустрічались на EMF EURO 2014, тоді збірна Ірландії розгромно програла 0:6. Враховуючи попередні виступи команд, то і у цьому матчі у Казахстану не повинно виникнути зайвих проблем з суперником. Проте не варто забувати, що Ірландці пропустили останні два чемпіонати Європи і якщо цьогоріч вирішили повернутись, то це не просто так і розслаблятись збірній Казахстану точно не варто.
 
В четвертому турі групового етапу збірна Казахстану зустрічатиметься зі збірною Болгарії. Саме цей матч повинен стати першим справжнім випробуванням для казахів. Адже збірна Болгарії - потужний і дуже неприємний суперник. Особливо для невисоких казахів, які надають перевагу технічній комбінаційній грі, а не силовому футболу. Якщо Болгари зуміють нав’язати колишнім чемпіонам свою манеру гри, то матимуть всі шанси на перемогу.
 
Останнім же суперником збірної Казахстану на груповому етапі стане збірна Боснії і Герцеговини - мабуть, найцікавіший матч групи С. Збірна Боснії виступає на чемпіонатах Європи вчетверте, при цьому кістяк команди залишається практично незмінним. Фаворитом у цьому матчі особисто для нас виглядатимуть боснійці, у яких окрім зіграності є ще й величезний досвід виступів на чемпіонатах Європи та Світу. 
 
Команди вже зустрічались на груповому етапі EMF EURO 2015, тоді казахи розгромно програли та не вийшли з групи. Цьогоріч казахи точно захочуть помститись за ту прикру поразку. На боці казахів міг би зіграти і середній вік команди, адже збірна Боснії і Герцеговини одна з найстарших на турнірі, проте боснійці матимуть зайвий день відпочинку перед грою з Казахстаном, тому хто ж виявиться сильнішим покаже лише сама гра, яку дуже не хочеться пропустити.
 
Календар виступів збірної Казахстану на груповому етапі EMF EURO 2018:
 
12.08 14:00 Албанія - Казахстан
14.08 16:00 Казахстан - Ірландія
15.08 17:00 Казахстан - Болгарія
16.08 18:00 Казахстан - Боснія і Герцеговина
 
Усі матчі казахів наживо чи в записі Ви можете переглянути в ефірі офіційного транслятора EMF EURO 2018 в Україні каналу XSport або на YouTube-каналі EMF.
 
Збірна Казахстану - один із фаворитів EMF EURO 2018, тому не втратьте нагоди особисто спостерігати зі їх виступами на турнірі. Замовляйте квитки на їх матчі за номером: 050 469-01-46.
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить
Футбол | 24 апреля 2024, 07:31 2
Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить

Тони Кроос считает, что Андреас Кристенсен придерживал его во время забитого мяча

ФОТО. С кем встречается Беллингем? Горячая модель, которая старше на 5 лет
Футбол | 25 апреля 2024, 05:25 0
ФОТО. С кем встречается Беллингем? Горячая модель, которая старше на 5 лет

Джуд состоит в романтических отношений с Лаурой Селией

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.