Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 июля 2018, 13:56
2348
0

Збірна Австрії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 30 июля 2018, 13:56
2348
0
Збірна Австрії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Останньою з команд групи В, EMF EURO 2018 ми представимо Вам збірну Австрії. Австрійці приїдуть до Києва у ранзі найнедосвідченішого колективу групи В, адже попри свій дебют на міні-футбольній Євро-арені аж у 2013 році, австрійці пропустили чемпіонати 2014 та 2017 років.
 
Попри свою недосвідченість, збірна Австрії це грізний суперник. Попри лише три участі на чемпіонатах Європи, австрійці вже двічі виходили до плей-офф. Хороші виступи збірної на чемпіонатах Європи - результат прекрасної роботи австрійської міні-футбольної Федерації.
 
Понад 2000 гравців у 130 міні-футбольних колективах беруть участь у 16 офіційних турнірах, що проходять в семи округах країни. Окрім того, Федерація Міні-футболу Австрії провела кубок країни, за результатами якого, до збірної Австрії було відібрано 18 найкращих гравців турніру. Після контрольних поєдинків збірну покинуло 6 гравців і на початку липня було офіційно презентовано склад команди.
 
У рамках підготовки до EMF EURO 2018, збірна Австрії встигла провести товариську зустріч зі збірною Швейцарії, що через рік також планує почати виступи на EMF EURO. У контрольному матчі австрійці виявились сильнішими за сусідів - 9:6.
 
Розпочинати турнір у Києві, збірні Австрії доведеться з набагато сильнішим суперником, ніж Швейцарія. У першому турі на австрійців чекатиме шестиразовий чемпіон Європи - збірна Румунії. На папері шанси австрійців на позитивний результат у цьому матчі відверто примарні. Проте склад та стиль гри збірної Румунії достатньо відомі, тоді як про збірну Австрії відомостей зовсім небагато, значить у австрійців є всі шанси підготувати неприємний сюрприз фаворитам групи.
 
У другому турі на австрійців чекає зустріч з ще одним неприємним суперником - збірною Англії. Команди вперше зустрічатимуться у рамках європейської першості, формально АНглія вважатиметься фаворитом цієї зустрічі, проте у Англійців напередодні буде непростий матч зі збірною Румунії, тоді як у Австрійців буде додатковий день відпочинку, що суттєво підвищує шанси австрійців.
 
Третім суперником австрійців стане збірна Іспанії. Іспанці приїдуть на турнір після прекрасного виступу на Чемпіонаті Світу, тому будуть повні амбіцій вийти з групи та пробитись на ще один світовий форум. Перевага зайвого дня відпочинку також буде на боці іспанців, тоді як збірна Австрії матиме менше доби відпочинку між матчами з Англією та Іспанією. За таких умов шанси на перемогу здаються невисокими, проте вони у австрійців все ж є.
 
Останнім суперником збірної Австрії на груповій стадії турніру стане збірна Ізраїлю. Команди також вперше зустрічатимуться між собою, але після трьох ігор групового етапу стан суперників ні для кого не буде загадкою. З великою долею вірогідності ця зустріч стане останньою на турнірі щонайменше для однієї з команд. З огляду на відсутність  тиску турнірної таблиці, можна очікувати, що команди зіграють у відкритий міні-футбол та зможуть показати весь свій потенціал.
 
Розклад ігор збірної Австрії на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 22:00 Австрія - Румунія
14.08 23:00 Англія - Австрія
15.08 18:00 Іспанія - Австрія
16.08 23:00 Ізраїль - Австрія
 
Бажаємо Австрії показати свою найкращу гру та все ж вийти зі своєї, неймовірно складної, групи до стадії плей-офф. Слідкувати за грою австрійців на чемпіонаті Європи Ви можете в ефірі телеканалу XSport та на офіційному YouTube-каналі EMF.
 
Переглянути матчі збірної Австрії на трибунах “Міста Спорту” Ви можете, замовивши квитки за номером: 050 469-01-46.
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.