Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 июля 2018, 12:36
2192
0

Збірна Румунії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 30 июля 2018, 12:36
2192
0
Збірна Румунії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Продовжуємо представляти Вам збірні команди країн-учасниць EMF EURO 2018. На черзі найтитулованіша міні-футбольна збірна Європи та незмінний фаворит кожного з турнірів — збірна Румунії.
 
Румунія - одна з країн, що бере участь у чемпіонатах Європи з міні-футболу з самого моменту заснування турніру, причому неймовірно успішно. З першого турніру, що пройшов у 2010 році в Словаччині, румуни зарекомендували себе як найсильніша міні-футбольна нація Європи, здобувши перемогу на турнірі.
 
З тих пір збірна Румунії незмінно перемагала на турнірі аж до 2016 року, а це шість титулів чемпіонів Європи поспіль! Першою командою, яка зуміла зупинити шестирічну чемпіонську ходу румунів стала сенсаційна збірна Англії, на EMF EURO 2016 в Угорщині. 
 
На даний момент, збірна Румунії, яка разом зі збірною Чехії мають по шість призових місць EMF EURO та носять титули найтитулованіших міні-футбольних колективів Європи. Проте на відміну від румунів, збірна Чехії жодного разу не ставала Чемпіоном Європи, маючи в активі 2 срібла і ще 4 бронзові нагороди, тоді як у румунів всі медалі - золоті.
 
У Києві, збірна Румунії розпочне свій шлях на турнірі у групі В, разом з Іспанією, Англією, Австрією та Ізраїлем. Група у румунів доволі складна, тут поряд з Англією, яка вже засмучувала румунів у 2016 році, на фаворитів чекають і “темні конячки” турніру - збірні Іспанії та Ізраїлю. Проблем може підкинути і збірна Австрії, що повертається на турнір після дворічної паузи. 
 
Саме збірна Австрії і стане першим суперником румунів на груповому етапі турніру. Команди в рамках чемпіонатів Європи ще не зустрічались, а при першій зустрічі невелика перевага буде на боці саме австрійців, адже вони мають змогу підготуватись до суперника, чий склад та стиль гри давно відомі. Проте досвідчені румуни, якщо планують повернутись на європейський міні-футбольний олімп, повинні набирати три пункти у своєму першому матчі.
 
Другим суперником румунів в групі стане збірна Англії. Після Євро 2016 англійці стали принциповим суперником для збірної Румунії, яка неодмінно захоче помститись за прикру поразку дворічної давності. Але не варто і забувати про настрій англійців, які знають чого очікувати від суперника та постараються обіграти румунів, нав’язавши свої правила гри. Тому можна бути впевненим, що на всіх охочих очікуватиме один з найцікавіших матчів групового етапу турніру.
 
В третьому турі групового раунду румунам грати проти збірної Ізраїлю. Збірні вже двічі зустрічались на турнірі і двічі перемагали саме румуни. EMF називає цьогорічний склад ізраїльтян “темними конячками” EURO 2018, посилаючись на непоганий виступ їх команд у міні-футбольній Лізі Чемпіонів та наявність хороших виконавців у складах їх команд. Але як показує практика, зокрема великого футболу, наявність потужного складу - не запорука вдалого виступу на міжнародних турнірах. 
 
Останній матч групового раунду для збірної Румунії також буде дуже не простим, адже суперником буде четверта команда чемпіонату Світу з міні-футболу - збірна Іспанії. Іспанці приїдуть на турнір, аби щонайменше ще раз потрапити на чемпіонат Світу, а для цього їм необхідно буде виходити з групи. В останньому матчі групового етапу щонайменше одна з цих двох прекрасних міні-футбольних збірних ризикуватиме покинути турнір, тому на глядачів очікуватиме прекрасний матч, повний інтриги.
 
Весь календар ігор збірної Румунії на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 22:00 Австрія - Румунія
13.08 22:00 Англія - Румунія
14.08 22:00 Ізраїль - Румунія
16.08 22:00 Іспанія - Румунія
 
Збірна Румунії приїде до Києва, щоб нарешті повернути собі титул чемпіонів Європи та показати, що невдалий виступ на чемпіонаті Світу з міні-футболу 2017 - це лише випадковість. Проте міні-футбол у Європі вийшов на принципово новий рівень і тепер куди більше команд готові нав’язувати боротьбу таким гегемонам, як збірна Румунії. Цікаво чи усвідомили це у Румунії і чи готові вони битись у кожному матчі так, ніби це фінал.
 
Особисто спостерігати за шляхом однієї з найсильніших збірних EMF EURO 2018 Ви можете на трибунах “Міста Спорту”, замовивши квитки за номером: 050 469-01-46. Якщо ж нагоди прийти на трибуни немає, то переглянути матчі наживо Ви можете на телеканалі XSport, або офіційному YouTube-каналі EMF.
 
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо
Другие виды | 25 апреля 2024, 20:47 3
Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо

23-летняя украинка в Загребе последовательно одолела 5 соперниц

Реал Сосьедад – Реал Мадрид. Прогноз и анонс на матч чемпионата Испании
Футбол | 26 апреля 2024, 17:41 1
Реал Сосьедад – Реал Мадрид. Прогноз и анонс на матч чемпионата Испании

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок в Ла Лиге

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.