Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 01 августа 2018, 13:15
1765
0

Збірна Ізраїлю. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 01 августа 2018, 13:15
1765
0
Збірна Ізраїлю. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Продовжуємо наш цикл матеріалів про команди, що приїдуть на EMF EURO 2018 до Києва. На черзі ще одна «темна конячка» турніру, за версією EMF - збірна Ізраїлю, яка свій виступ на турнірі розпочне у групі В, разом з Румунією, Австрією, Іспанією та Англією.

Статус прихованих претендентів на плей-офф турніру збірна Ізраїлю отримала в зв’язку з впененими виступами ізраїльських міні-футбольних клубів на EMF Champions League 2017, де дві команди з чотирьох пробились до плей-офф та вилетіли у іграх проти майбутніх чемпіонів.
 
Такий успіх ізраїльських команд говорить про високий рівень міні-футболу в країні. В Ізраїлі на даний момент існує понад 20 офіційних міні-футбольних ліг. Головною їх особливістю є те, що у міні-футбол в Ізраїлі грають без арбітрів та будь-яких нагород переможцям турнірів. 
 
Внески команд за участь у турнірі у повному обсязі спрямовуються до федерації міні-футболу країни, яка розприділяє кошти на утримання існуючих міні-футбольних майданчиків, розбудову нових полів та організацію нових турнірів. Цікава практика, чи не так?
 
Рішення проводити турніри без арбітрів та нагород у Федерації Міні-футболу Ізраїлю пояснюють тим, що головною метою команд, що беруть участь у турнірі повинні бути не слава чи нагороди, а отримання задоволення від самої гри. 
 
Питання дисципліни на полі за відсутності арбітрів, вирішують капітани команд, які повинні тримати своїх гравців в дозволених рамках та вирішувати конфлікти між собою. Якщо ж у них це не виходить, то на матчах є так звані менеджери турніру, які у таких випадках зупиняють гру та відправляють звіт до Федерації, яка у свою чергу після розгляду питання знімає з турніру команду, що не визнає свого порушення правил гри та турніру.
 
Такий підхід до міні-футболу в країні видно і на іграх EMF EURO, де ізраїльтяни неодноразово віддавали м’яч супернику, якщо арбітр не помічав порушень правил, або несправедливо віддавав м’яч ізраїльтянам після виходу його за бокову лінію. Комусь може здатись, що такими вчинками ізраїльтяни надають суперникам перевагу, проте це не так. Граючи чесно збірна Ізраїлю вже двічі пробивалась до стадій плей-офф чемпіонатів Європи та перемагали потужні європейські збірні.
 
На чемпіонаті Європи у Києві, чесним ізраїльтянам в першому матчі групового раунду протистоятиме збірна Іспанії. Іспанці така сама «темна конячка» турніру, як і ізраїльтяни, тому на глядачів очікуватиме цікавий матч. Хоча Іспанці і виглядають фаворитами, проте вони зустрічатимуться з Ізраїлем після виснажливої гри зі збірною Англії, тоді як для ізраїльтян це буде перша гра турніру, тому шанси на перемогу в них достатньо високі.
 
Наступним суперником збірної Ізраїлю стануть потужні румуни. Суперники вже двічі зустрічались в рамках EMF EURO і поки румуни незмінно перегравали збірну Ізраїлю. Цікаво чи продовжиться ця традиція у Києві, чи ізраїльтянам все ж вдасться перервати цю серію.
 
Після румунів, в третьому турі групового етапу на збірну Ізраїлю чекатиме збірна команда Англії. Англійці приїдуть на турнір з амбіціями вийти з групи, а для цього їм потрібно буде перемагати у цій грі. Щоправда самі англійці відмічають, що не знайомі зі збірною Ізраїлю, тому вважають їх та австрійців - найнезручнішими суперниками в групі. У збірної Ізраїлю будуть всі шанси показати англійцям, що вони не помилились у своїх прогнозах.
 
Завершить збірна Ізраїлю свій виступ на груповій стадії змагань грою зі збірною Австрії. Суперники ще не перетинались в рамках чемпіонатів Європи, проте оскільки це останній матч групи, вони матимуть змогу ознайомитись з грою одне одних. Цей матч швидше за все буде останнім бодай для однієї з команд на турнірі, втрачати їм вже буде нічого, тому матч повинен стати справді цікавим та подарувати глядачам справжнє міні-футбольне видовище.
 
Календар матчів збірної Ізраїлю на груповому етапі EMF EURO 2018:
13.08 23:00 Іспанія - Ізраїль
14.08 22:00 Ізраїль - Румунія
15.08 22:00 Англія - Ізраїль
16.08 13:00 Ізраїль - Австрія
 
Нагадаємо, що квитки на матчі турніру Ви можете замовити за номером: 050 469-01-46. А переглянути матчі збірної Ізраїлю на EMF EURO 2018 наживо Ви можете в ефірі телеканалу XSport, чи на офіційному YouTube-каналі EMF.
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.