Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 29 июля 2018, 12:47
2003
0

Збірна Угорщини. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 29 июля 2018, 12:47
2003
0
Збірна Угорщини. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Два тижні залишається до EMF EURO 2018 і ми продовжуємо представляти команди-учасниці турніру, що пройде в Києві з 12 по 18 серпня. На черзі останній представник групи D - збірна Угорщини. В групі Угорщині доведеться зустрітись зі збірними таких країн: Чехія, Туреччина, Сербія, Азербайджан.
 
Збірна Угорщини приїде на EMF EURO лише вчетверте. Це найменш досвідчена збірна, серед тих, що претендують на нагороди турніру. Свій шлях на чемпіонатах Європи угорці почали лише в 2015 році на турнірі в Хорватії. Та вже тоді показали прекрасний результат, зупинившись за крок до півфіналу. 
 
Сила збірної Угорщини в їх зіграності, адже до Києва приїде команда з гравцями, що представляють свою країну вже щонайменше 3 роки. Минулого року ці хлопці стали третіми у Європі, а на чемпіонаті світу вийшли до чвертьфіналу, де мінімально поступились Чемпіонам - збірній Чехії.  
 
Місяць тому Угорщина провела товариську зустріч з потужною збірною Хорватії, де підтвердили свій статус фаворитів EMF EURO 2018 перемогою 7:5. По ходу зустрічі угорці вели 5:1, а потім випустивши резервний склад, дали нагоду хорватам трішки вирівняти рахунок.
 
Сприяє фаворитам і календар групи D, де суперники Угорщини на шляху до плей-офф зустрічатимуться у порядку від найпростіших до найскладніших, що дозволить Угорцям поступово набирати форму протягом змагань. 
 
Розпочнуть турнір угорці грою проти збірної Азербайджану. З великою долею вірогідності дебютанти турніру не зможуть протистояти амбіціям угорців, проте навіть  футболі є купа прикладів, коли дебютанти турніру ламали всі плани фаворитам турнірів. Все покаже лише гра, тому зі спущеними гетрами починати турнір не варто навіть угорцям.
 
Наступним суперником збірної Угорщини стануть турки, гра зустріч з якими буде вже третьою підряд, в рамках EMF EURO. Попередні дві зустрічі Закінчувались перемогами угорців, 4-2 в 2016 році, та 1-0 у плей-офф Євро 2017. Легкої перемоги збірній Угорщині турки точно не подарують, якщо угорці планують взяти три пункти у цій зустрічі, то їх доведеться вибороти адже збірна Туреччини точно знатиме чого очікувати від Угорців, які не перший рік грають схожим складом. 
 
Третю гру групового раунду змагань збірна Угорщини проведе проти Сербії, яка вже перемагала угорців, на домашньому для них чемпіонаті Європи. Взагалі улюблене заняття збірної Сербії на чемпіонатах Європи - відбирати очки у фаворитів. У 2016 році це були угорці, у 2017 - збірна Чорногорії. Тому угорцям доведеться показати свою кращу гру, аби здобути позитивний для себе результат у грі з сербами.
 
Останній же матч групового раунду змагань угорці проведуть проти збірної Чехії. Угорці точно ставлять за ціль перемогти чехів, адже саме чехи зупинили угорців у чвертьфіналі Чемпіонату Світу 2017. Важливою перемога у цьому матчі для угорців є і з точки зору чемпіонських амбіцій. Щоправда збірна Чехії явно не буде налаштованою програвати, тому на глядачів чекатиме зустріч варта фіналу турніру. Ця зустріч відбудеться відразу після фінальної зустрічі групового етапу у групі А, Де гратимуть Україна та Чорногорія, тому якщо Ви планували підтримати національну збірну, то не полінуйтесь залишитись ще на годинку, аби побачити міні-футбол найвищого рівня.
 
Календар ігор збірної Угорщини на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 18:00 Азербайджан - Угорщина
14.08 17:00 Угорщина - Туреччина
15.08 19:00 Угорщина - Сербія
16.08 21:00 Чехія- Угорщина
 
Якщо Ви вже взяли відпустку на період EMF EURO 2018, аби особисто підтримати збірну України, то окрім прогулянок по Києву радимо Вам виділити час для перегляду матчів збірної Угорщини, аби побачити весь шлях команди, яка, можливо, вже цього року стане чемпіоном Європи.
 
Квитки на матчі турніру можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.