Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2018, 12:51
2013
0

Збірна Іспанії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 27 июля 2018, 12:51
2013
0
Збірна Іспанії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Продовжуємо представляти Вам збірні команди країн-учасниць, що приїдуть до Києва на EMF EURO 2018. Наступна на черзі - збірна Іспанії, одна з п’яти «темних конячок» турніру, що свій шлях на турнірі розпочне у групі В, разом з Англією, Румунією, Ізраїлем та Австрією.
 
Цьогорічний чемпіонат Європи стане для іспанців вже шостим. Розпочалась історія виступів збірної Іспанії на міні-футбольних «Євро» у 2013 році, на турнірі в Греції, тоді іспанці після трьох матчів посіли третє місце в квартеті і не змогли вийти з групи через низьку різницю м’ячів. Проте в наступні три роки збірна Іспанії стабільно пробивалась до стадії плей-офф і це попри те, що у групі їм завжди траплялись збірні Чехії або Румунії.
 
Попри невдалий виступ на минулочіному EMF EURO в Чехії, де іспанці зайняли останнє місце свого квартету, Асоціація Міні-футболу Іспанії дала ще один шанс головному тренеру збірної - Пабло Альваресу Креспо. Тренер відразу показав, що таке рішення було правильним. На Чемпіонаті Світу з міні-футболу збірна Іспанії посіла підсумкове четверте місце, вперше поступившись лише у півфінальній грі зі зібірною Чехії. 
 
Проте навіть таке досягнення не гарантувало гравцям збірної місця в складі на EMF EURO 2018. Після закінчення місцевих чемпіонатів з міні-футболу, яких в Іспанії більше п’ятнадцяти, було проведено кубок Іспанії з міні-футболу. Тренер збірної особисто дивився матчі змагань та шукав кім підсилити склад своєї збірної. 
 
Виступ на EMF EURO 2018 збірна Іспанії розпочне грою проти збірної Англії. Саме ця зустріч буде однією з найцікавіших серед матчів першого ігрового дня. Потужна збірна Англії проти технічної збірної Іспанії. Обидві команди боротимуться за путівку в плей-офф і саме очна дуель може все для них вирішити, тому матч обіцяє бути видовищним.
 
Збірні вже двічі грали між собою на EMF EURO і збірна Іспанії поки не програвала. Цікаво чи зуміють іспанці продовжити свою безпрограшну серію проти збірної Англії. Дізнатись це можна буде, залишившись на трибунах після матчу Україна - Італія, адже Іспанці гратимуть одразу після нашої збірної.
 
Продовжиться турнір для іспанців грою проти ще однієї “«темної конячки» турніру - збірної Ізраїлю. Саме іспанці виглядають фаворитами цього протистояння. Щоправда ця зустріч буде дебютною для ізраїльтян на турнірі у Києві, а виступ ізраїльських команд на EMF Champions League показав, що міні-футбольні клуби в Ізраїлі мають величезний потенціал. Виснаженим, після гри з Англією, іспанцям доведеться викласти всі залишки сил, аби перемогти.
 
Третім суперником збірної Іспанії на турнірі стане збірна Австрії, яка повертається на турнір після річної паузи. Команди також ще не зустрічались між собою. На папері іспанці також постають фаворитами зустрічі, проте збірна Австрії після пропущеного турніру в Чехії точно захоче показати все, на що здатна. Проте півфіналісти Чемпіонату Світу, після додаткового дня відпочинку, зобов’язані перемагати у цьому матчі.
 
Останнім суперником іспанців на груповій стадії стане збірна Румунії, головний конкурент за перше місце групи та шестиразовий чемпіон Європи. Команди вже зустрічались в груповому раунді EMF EURO 2016 тоді переможця виявити командам не  вдалось. Цьогоріч гра між ними стане справжньою війною амбіцій. Іспанці, що прекрасно виступили на Чемпіонаті Світу та Румунія, що хоче повернутись на європейський трон після дворічної перерви. На глядачів чекатиме матч, що вартий щонайменше півфіналу. 
 
Радимо прослідкувати за шляхом Іспанців на турнірі. Ось календар їх виступів на груповому етапі:
12.08 21:00 Іспанія - Англія
13.08 23:00 Іспанія - Ізраїль
15.08 18:00 Іспанія - Австрія
16.08 22:00 Іспанія - Румунія
 
Квитки на ігри турніру можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.