Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 июля 2018, 14:56
4466
28

Голова КДК: Важливо, щоб Динамо і Шахтар зіграли в оптимальних складах

Андрій Шумілов прокоментував рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ

| Обновлено 27 июля 2018, 14:56
4466
28
Голова КДК: Важливо, щоб Динамо і Шахтар зіграли в оптимальних складах
ТК Футбол. Андрей Шумилов
Голова КДК Андрій Шумілов розповів, чому захиснику «Шахтаря» Ісмаілі дали всього 2 матчі дискваліфікації.
 
«При прийнятті такого рішення ми брали до уваги не лише формальні юридичні аспекти справи. До речі, якби ми керувалися таким підходом, то, наприклад, за поведінку вболівальників в останньому матчі УПЛ сезону-2017/2018 «Динамо» та «Шахтар» отримали б більш суворі покарання. І тоді матч 3-го туру вже поточного чемпіонату між киянами та гірниками також міг пройти без глядачів. Проте КДК тоді взяв до уваги інтереси уболівальників і обмежився м’якшим покаранням: один домашній матч без глядачів для «Динамо», чиї вболівальники вибігали на поле та вдарили прямо на полі гравця команди-суперниці, та один матч без гостьового сектора для «Шахтаря», чиї вболівальники скоїли менш резонансні порушення. Хоча, повторююсь, удар уболівальником «Динамо» гравця «Шахтаря» прямо на футбольному полі — це дуже серйозне порушення.
 
При розгляді справи Ісмаїлі до уваги взято наступне. По-перше, раніше подібних грубих порушень у цього гравця не було. По-друге, протистояння «Динамо» та «Шахтаря» є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату. Тому серед іншого важливо, щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах. «Шахтар», зокрема, спрямував до КДК листа, де наполягав на дискваліфікації двох гравців «Динамо» — Томаша Кенджори та Тамаша Кадара. Ці два футболісти штовхали гравця ФК «Шахтар» Андрія Тотовицького, коли той лежав на газоні наприкінці матчу. Між іншим, зважаючи на те, що гра не була зупинена (м’яч знаходився в руках голкіпера «Динамо») такі дії футболістів вимагали не лише покарання самих гравців, але і призначення 11-метрового удару. Саме після цього моменту і відбулася конфліктна ситуація на полі. Вона завершилася масовою штовханиною, в якій активну участь взяли гравець «Динамо» Бурда та футболіст «Шахтаря» Ісмаїлі. До речі, саме Бурда перший штовхнув Ісмаїлі. І, врешті-решт, це призвело до вилучення і Бурди, і Ісмаїлі.
 

Ми по декілька разів переглянули всі наявні відео. Але, на жаль, відео, яке б допомогло встановити чітку і детальну картину сутички, немає. Тому, повторююсь, після ретельного вивчення усіх наявних матеріалів справи КДК ФФУ вирішив відсторонити Ісмаїлі на дві гри та не брати до уваги лист ФК «Шахтар», в якому клуб вимагає відсторонення двох гравців ФК «Динамо» Київ мінімум на три матчі», – сказав Шумілов.
 
Додамо, що Ісмаїлі через дискваліфікацію пропустить матч проти «Арсеналу-Київ», але зможе зіграти проти «Динамо».
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Довбик побил бомбардирский рекорд Саленко, продержавшийся 30 лет
Футбол | 15 апреля 2024, 12:12 8
Довбик побил бомбардирский рекорд Саленко, продержавшийся 30 лет

В сезоне 1993/1994 Олег Саленко забил за «Логроньес» 16 мячей в чемпионате Испании

Цыганков заинтересовал два европейских гранда
Футбол | 15 апреля 2024, 14:22 6
Цыганков заинтересовал два европейских гранда

«Бавария» и «Барселона» хотели бы заполучить украинца в состав своих команд

Комментарии 28
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Юрий Алпатов
Вы так боитесь Динамо что аж трясетесь. Я бы на месте Николаича просто превращал эти вещи в мотивацию. Знаете гниды что меня всегда удивляло, с какой скоростью вы перекрашуетесь. С первого матча уже скандалы. Мдаа.
lisbvv
Если бы дисквалификация касалась Динамо то гебельс ТВ нашло десяток ракурсов потасовки, а так одна камера и то смазанное видео. На лицо преимущество единого пула для самой совесной на свете команды
john_vin
Важно, чтобы Динамо и Шахтер сыграли в оптимальных составах - а регламент - "та то таке"...
Max Rudenko
ффу кдк ...
Если ктото не понимает почему мы не АПЛ, прочтите слова чиновника футбола.
Здрасвуй, дно.
fk_narik
Вони з нас ідіотів хочуть зробити? Що за бред? В оптимальних складах? Треба щось робитм з цим ффу, бо з ними чемпіонат можна вже закінчувати
Patriot  UA
важливо, щоб РЕГЛАМЕНТ не порушувався, а хто в оптимальних чи ні БАЙДУЖЕ.
romario9090
І як казав Шапко Кідеску : "Браво федерація" ))
bonv
Геть всю цю гниль павелковську з ФФУ!!!
Igor Kvilinsky
Дивуватися,насправдв, нічому. Якщо замішаний у корупційних скандалах Павелко сидить на своєму місті і в вус не дме, то чого очікувати від його підлеглих! Брудна, корупційна, даунбаська контора рога й копита.
Grey Eminence
Скоро пизды получит и павелка и денисов и эти члены кдк. Они в Киеве живут, в магазин ходят.
pron1969
Браво педерація!!! Бравісімо.
vitaha33
Уявляєте, щоб колись Недведу не дали дискваліфікації в фінал Ліги Чемпіонів, щоб Юве зіграв сильнішим складом? Хоч УЄФА і ФІФА прогнило корупцією, але вони собі такого не дозволяли. У нас же регламент вертять як хочуть, ось скоро Юргорден поїде в безпечний Маріуполь, і сам Павелко сяде в автобус і відвезе їх туди... Вертять регламентом як хочуть. Є або 1 матч дискв або 3, іншого не дано. Але для кротів виявляється дано... Скоро явних червоних кротам не будуть давати, мотивуючи це тим, що команди повинні догравати матч у повних складах задля видовишності )))
уух
может кто подскажет,
а где дисциплинарном регламенте сказано про первостепенность того, "щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах" и про амнистию в связи с тем, что "раніше подібних грубих порушень у цього гравця не було"
Dynamo Kyiv Badges
С таки @блом берут только в фефефу?
thebestfarmer
відмінити любі картки і суддям заборонити їх показувати гравцям команди Шахтьор,тоді буде все "по чесному"
Igor Kvilinsky
Дивуватися, насправді, нічому. Якщо замішаний у корупційних скандалах Павелко сидить на своєму місті і в вус не дме, то чого очікувати від його підлеглих! Брудна, корупційна, даунбаська контора рога й копита.
Darkness1984
«Шахтар», зокрема, спрямував до КДК листа, де наполягав на дискваліфікації двох гравців «Динамо» — Томаша Кенджори та Тамаша Кадара. Ці два футболісти штовхали гравця ФК «Шахтар» Андрія Тотовицького, коли той лежав на газоні наприкінці матчу. Між іншим, зважаючи на те, що гра не була зупинена (м’яч знаходився в руках голкіпера «Динамо») такі дії футболістів вимагали не лише покарання самих гравців, але і призначення 11-метрового удару. Саме після цього моменту і відбулася конфліктна ситуація на полі.
пенальти? пенальти? они в своем уме? где желтая Тотовицкому за симуляцию? игроки ШД от ветра падают уже. ну а на счет дисквала стадилна, КДК был уверен, что ДК подасть аппеляцию, и затянули бы ее до игры с ШД.
SamojlovS
"...завершилася масовою штовханиною, в якій активну участь взяли гравець «Динамо» Бурда та футболіст «Шахтаря» Ісмаїлі. До речі, саме Бурда перший штовхнув Ісмаїлі. І, врешті-решт, це призвело до вилучення і Бурди, і Ісмаїлі."
Да, только Исмаили - пропускает два матча, а Бурда (который первый толканул) - ???.
Короче - полная бурда!
crudolf
Коменты в основном