Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2018, 14:04
2180
0

Збірна Англії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 27 июля 2018, 14:04
2180
0
Збірна Англії. Група B чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Черговим учасником групи В та черговою командою-сюрпризом EMF EURO 2018, на ряду з Іспанією та Ізраїлем є збірна Англії, про яку і піде мова у цьому матеріалі. Крім Іспанії та Ізраїлю на груповому етапі турніру англійцям протистоятимуть ще Австрія та Румунія.
 
EMF EURO 2018 у Києві стане п’ятим для збірної Англії. Першою участю англійців на міні-футбольному чемпіонаті Європи можна вважати турнір 2012 року, що пройшов в Молдові. Проте там англійці виступали в складі збірної всієї Великої Британії.
 
Самостійно ж Англія дебютувала на змаганнях 2013 року в Греції, після чого взяла участь у ще трьох чемпіонатах. Проте після виходу до чвертьфіналу на EMF EURO 2016, турнір 2017 року в Чехії, збірна Англії чомусь пропустила. Мабуть це було зроблено аби повернутись ще  сильнішими, ніж до перерви. 
 
Збірна Англії приїде до  Києва у повністю новому складі. Аби набрати форму перед турніром, збірна Англія провела вже щонайменше чотири товариські поєдинки, два проти збірної Чехії та ще по одному поєдинку проти Бельгії та Ірландії. У першому своєму матчі Англія поступилась Чемпіонам Світу - збірній Чехії 3:5, проте у трьох своїх наступних матчах англійці вже не поступались, обігравши збірні Чехії 3:2, Бельгії 4:3 та Ірландії 7:4.
 
Як сказав головний тренер у інтерв’ю, після жеребкування групового етапу турніру, англійці приїдуть на турнір «показати на що здатні, у грі проти кращих колективів світу, а їх головна мета - приїхати і перемогти». Взагалі під час інтерв’ю, головний тренер англійської збірної Lee Currie висловлював впевненість у своїх хлопцях та запевняв, що у них немає страху ні перед ким із суперників.
 
Довести свою безстрашність та впевненість збірній Англії доведеться вже в першому ж турі, де на їх шляху опиниться збірна Іспанії, що стала четвертою на Чемпіонаті Світу з міні-футболу. Саме між Іспанією та Англією розгориться головна боротьба за путівку до плей-офф в групі В. Обидві команди дуже серйозно готуються до чемпіонату і обидві вважають одна одну головними конкурентами за місце у плей-офф. 
 
Тому якщо Ви збираєтесь дивитись перший матч збірної України на турнірі, то після фінального свистка не поспішайте покидати трибуни чи вимикати трансляцію, адже матч Іспанія-Англія пройде відразу після гри наших хлопців.
 
Вже в другому турі на англійців чекає гра з фаворитом групи, та і чемпіонату Європи загалом, - збірною Румунії. В 2016 році на поки останньому для себе EMF EURO англійці вже дивували всю Європу своєю перемогою над збірною Румунії, яка до того виграла всі шість чемпіонатів Європи. Тому слова головного тренера англійців про те, що боятись їм нікого - абсолютна правда і збірна Англії може бути грізним суперником для будь-якої збірної.
 
Третій матч на турнірі англійці проведуть проти збірної Австрії, яка також повертається на турнір після дворічної паузи. Команди зустрінуться вперше, в рамках Чемпіонатів Європи, а перемога в цьому матчі буде однаково необхідною обом командам, а поразка коштуватиме шансів на вихід до плей-офф.
 
Останній матч групового етапу англійці зіграють проти збірної Ізраїлю. Як відмічають самі англійці саме Австрія та Ізраїль - головні суперники збірної Англії, адже від них можна чекати чого завгодно. Проте з огляду на календар збірної Англії, чого чекати від цих збірних вже буде відомо.
 
А ось власне і календар ігор збірної Англії на груповому етапі EMF EURO 2018:
12.08 21:00 Іспанія - Англія
13.08 22:00 Англія - Румунія
14.08 23:00 Англія - Австрія
15.08 22:00 Англія - Ізраїль
 
Бажаємо успіху збірній Англії на EMF EURO 2018 та сподіваємось, що окрім національної збірної цієї країни, до нас завітають і її вболівальники, аби створити атмосферу в кращих традиціях англійської Прем’єр Ліги. Бажаємо англійським міні-футболістам перевершити виступ збірної АНглії на чемпіонаті Світу і нарешті привезти великий європейський трофей на батьківщину футболу. It's coming home.
 
Квитки на матчі збірної Англії можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Тяжелые победы Динамо и Шахтера, осечки Кривбасса и Днепра-1
Футбол | 16 апреля 2024, 06:35 0
Тяжелые победы Динамо и Шахтера, осечки Кривбасса и Днепра-1

Самые интересные события 24-го тура УПЛ – в нашем традиционном обзоре

Челси – Эвертон – 6:0. Четыре мяча Коула Палмера. Видео голов и обзор
Футбол | 16 апреля 2024, 01:30 2
Челси – Эвертон – 6:0. Четыре мяча Коула Палмера. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 33-го тура Английской Премьер-лиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.