Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
695
0

Волейбол. Жінки. Афіша 13 туру

«Сєвєродончанка» проти «Джінестри» - центральні поєдинки

Цими вихідними пройдуть матчі тринадцятого, передостаннього туру в жіночій Суперлізі. Комусь число 13 принесе радість перемоги , а комусь гіркоту поразки.

Незмінний чемпіон України та головний претендент на перемогу  у цьогорічній першості,  черкаський «Круг» їде в гості до аутсайдера чемпіонату – євпаторійської «Керкінітіди». Тут гадаю слід очікувати двох впевнених перемог гостей, надто різні вагові категорії у команд.

«Сєвєродончанка» – «Джінестра». У цій парі можливі несподівані результати, у вигляді поразок одеситок. Господаркам слід перемагати, щоб утримати за собою 4 місце, яке дає право участі у фінальному плей-офф. За умови поразки «Златогору» у Луцьку сєвєродончанки вже після цього туру зможуть святкувати влучання до четвірки кращих.
  
Матч між «Галичанкою» та «Орбітою» особливого турнірного значення для команд не має, тож тренери зможуть поексперементувати зі складами. Тернополянки будуть готуватися до півфінального протистояння з «Джінестрою», а гості до матчів за збереження прописки у Суперлізі. А ще рік тому ці команди сперечались за медалі чемпіонату України.
  
Цікаве протистояння відбудеться в Луцьку, де зустрінуться команди, які займають 6-те та 5-те місця у турнірній таблиці, це місцева «Волинь» та «Златогор» із Золотоноші. Господарки у випадку двох перемог перед останнім туром обійдуть «Златогор». Гості ж мають реальні шанси зачепитись за 4 місце, для цього потрібно «зовсім нічого»: перемогти у цьому турі «Волинь» та в останньому немотивовану «Галичанку», і сподіватись на дві поразки «Сєвєродончанки» від «Джінестри».

Ось такі матчі готує нам передостанній тур чемпіонату. Чи назве він нам четверту команду чемпіонату? Гадаю, що ні , інтрига збережеться до останнього туру.
  
Олександр ПАЛІЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Во втором финальном матче итальянской Суперлиги победил клуб из Монцы
Волейбол | 21 апреля 2024, 19:12 0
Во втором финальном матче итальянской Суперлиги победил клуб из Монцы

В пяти партиях волейболисты «Веро Воллей» нанесли поражение «Перудже» Олега Плотницкого

Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Потеряем очки с Днепром-1 – про титул УПЛ можно забыть»
Футбол | 26 апреля 2024, 13:25 13
Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Потеряем очки с Днепром-1 – про титул УПЛ можно забыть»

Лидер команды оценил вторую часть сезона киевлян

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.