Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2018, 12:19
2113
0

Збірна Сербії. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 27 июля 2018, 12:19
2113
0
Збірна Сербії. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Збірна Сербії, для якої EMF EURO 2018 у Києві стане четвертим, розпочне турнір у групі D разом з Чехією, Угорщиною, Туреччиною та Азербайджаном. З моменту свого дебюту на Євро в 2015 році, збірна Сербії стабільно посідає треті місця своїх квартетів. 
 
Попри загалом не надто хорошу статистику, серби заслужено вважаються дуже неприємним суперником. Адже щороку Федерація Міні-футболу Сербії відряджає на EMF EURO команду дуже потужних, націлених на боротьбу та непоступливих гравців.
 
Проте реальні кондиції цьогорічної збірної Сербії оцінити важко. Адже у Сербії пішли шляхом, схожим до Українського. Трішки більше місяця тому у Сербії провели кубок країни з міні-футболу,  в якому взяло участь 12 команд, а найкращі гравці турніру отримали запрошення до збірної.
 
Офіційно склад збірної команди Сербії поки не оголошували, проте з великою долею вірогідності в складі збірної на EMF EURO 2018 приїде найкращий бомбардир та гравець Кубку Сербії з міні-футболу - Деян Мілановіч та кращий воротар турніру - Младен Бабіч. 
 
Цікаво за яким принципом формуватиметься збірна Сербії. Адже саме від цього багато в чому залежать їх перспективи на вихід до плей-офф. Минулорічна збірна Сербії, наприклад перемагала тих же угорців на груповомуу етапі Євро 2017, тому якщо склад тієї збірної замість кардинальних змін зазнає лише точечного підсилення, то у сербів будуть всі шанси витіснити когось із пари Чехія - Угорщина з перших двох місць групи і вийти у плей-офф.
 
Саме фактор збірної Сербії робить групу D найцікавішою групою турніру. Якщо Вам набрид «театральний» футбол більшості великих футбольних збірних, радимо прослідкувати за виступом збірної Сербії на EMF EURO 2018. Ми більш ніж впевнені, що серби покажуть всій європі що таке справжній футбол, хоч і у «міні» форматі.
 
Збірній Сербії пощастило з календарем, адже серби розпочнуть свій виступ на EMF EURO 2018 грою зі збірною Туреччини, яка приїде на турнір у повністю оновленому складі. Як показує статистика туркам дуже складно грати проти потужних і жорстких балканських збірних, а сербам перемога у першому колі додасть впевненості у власних силах.
 
Впевненість сербам не завадить, адже вже в другому турі їм грати проти збірної Чехії. Також вчасний суперник, з точки зору календаря. Навіть поразка під чехів не стане критичною для сербів, за умови перемоги над Туреччиною, а навіть нічия стане прекрасним результатом для сербів у боротьбі за плей-офф.
 
Третіми суперниками на шляху сербів стане збірна Угорщини. Саме цей матч стане головним для сербів. Перемога майже гарантуватиме плей-офф, проте нічия з великою долею вірогідності означатиме, що вихід чи не вихід до плей-офф залежатиме від різниці м’ячів, а саме мала різниця м’ячів у 2016 році позбавила сербів плей-офф. Поразка означатиме, що доля сербів на турнірі вже залежатиме не від них самих, а від очної дуелі Чехії та Угорщини. Тому саме угорців збірній Сербії потрібно обігрувати.
 
Останнім суперником в групі для сербів стане дебютант турніру - Азербайджан. Збірна Азербайджану - це команда-загадка від якої можна очікувати як тріумфу так і провалу, проте в грі з Азербайджаном, як і в грі з турками головним аргументом сербів буде фізична міць, проти якої навіть найтехнічнішим гравцям без належних габаритів впоратись буде не під силу. 
 
На сам кінець варто відмітити, що є в календарі збірної Сербії і негативний момент. Гра Сербії та Азербайджану закінчиться Раніше, ніж розпочнуть грати Чехія та Угорщина. Тобто конкуренти сербів за вихід до плей-офф точно знатимуть як їм потрібно грати, щоб вийти в чвертьфінал. Перевага це, чи навпаки додатковий тиск - дізнаємось вже менше, ніж через місяць.
 
А ось календар ігор збірної Сербії на груповому етапі EMF EURO 2018:
13.08 17:00 Сербія - Туреччина
14.08 21:00 Чехія - Сербія
15.08 19:00 Угорщина- Сербія
16.08 19:00 Сербія- Азербайджан
 
Дві останніх гри збірної Сербії пройдуть перед поєдинками збірної України, хороший привід прийти раніше, зайняти хороше місце для перегляду матчів своєї збірної, паралельно оцінивши силовий футбол потужної збірної Сербії.
 
Квитки на матчі турніру можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы
Футбол | 16 апреля 2024, 08:39 7
Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы

Команда Хаби Алонсо находится на серии из 43 матчей без поражений

Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?
Футбол | 16 апреля 2024, 09:00 1
Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?

12–15 апреля состоялись поединки 31-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.