Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2018, 12:41
2003
0

Збірна Азербайджану. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 27 июля 2018, 12:41
2003
0
Збірна Азербайджану. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу
Збірна Азербайджану, яка цьогоріч вперше виступить на EMF EURO, розпочне турнір у групі D. У рамках групового етапу збірній Азербайджану доведеться помірятись силами зі збірними Чехії, Угорщини, Сербії та Туреччини.
 
Федерацію Міні-футболу Азербайджану (ФМА) було створено лише в грудні 2017 року, а вже у лютому 2018 ФМА приєдналась до європейської асоціації міні-футболу та подала заявку на участь у EMF EURO. Ініціатором створення в Азербайджані повноцінної міні-футбольної організації виступила компанія Azfar, яка вже мала у своєму розпорядженні понад 30 майданчиків в Баку та Сінгаїті.
 
Відразу було створено аматорську міні-футбольну лігу та проведено перший в Азербайджані велики міні-футбольний турнір Azfar Business League-ABL Cup 2017/18, який завершився в травні цього року. Найкращі гравці турніру швидше всього виступатимуть за національну збірну на Євро-2018. Майже напевне до Києва приїдуть кращий голкіпер турніру - Амід Джафаров (4 пропущені м’ячі у 14 турах), кращий асистент - Фарадж Фарзалієв (14 гольових передач у 14 турах) та кращий бомбардир - Еюб Ефендієв (30 м’ячів у 14 матчах).
 
В першому ж розіграші турніру взяло участь 32 команди! Враховуючи рівень організації цих змагань в Азербайджану є всі шанси стати великою міні-футбольною державою. Особисто пересвідчитись в професійності підходу ФМА можна тут. 
 
Справжньою проблемою для Азербайджану стане неймовірно складна група. Сербія, Угорщина, Чехія - три потужних збірні з досвідом виступу на турнірі. Не пощастило дебютантам і з розкладом ігор, чи зуміє вибратись збірна Азербайджану з цієї м’ясорубки побачимо вже через місяць.
 
Дебютуватиме на EMF EURO 2018 збірна Азербайджану у грі проти однієї з найсильніших збірних турніру - Угорщиною. Матч буде неймовірно складним для збірної Азербайджану, оскільки Угорщину влаштує лише перемога і часу на «розкачку» суперник збірної Азербайджану точно не дасть. 
 
Далі календар передбачає азербайджанцям гру проти такої ж потужної збірної Чехії, яка навряд витратить так само багато сил у своєму першому матчі. На папері прогнози для збірної Азербайджану - плачевні, проте це лише здогадки. М’яч круглий, поле рівне, побачимо що думають стосовно своїх шансів самі гравці.
 
Третій матч збірна Азербайджану проведе проти Туреччини. Цей матч обіцяє бути найцікавішим, адже Туреччина, мабуть, найпростіший суперник у групі і азербайджанці спробують показати все, на що здатні, у цій грі. Турки ж так само розраховуватимуть на очки у цьому матчі. Все це дає надію, що на глядачів чекатиме прекрасний матч з неймовірною атмосферою, де обидві команди гратимуть у відкритий міні-футбол.
 
Останній матч групової стадії також буде складним. У суперниках - Сербія, яка навіть якщо не боротиметься за путівку у чвертьфінал, захоче взяти максимум у грі з недосвідченими і втомленими азербайджанцями (у сербів буде зайвий день відпочинку перед грою з Азербайджаном). Щоправда такі ж цілі будуть і у самих азербайджанців, які точно захочуть голосно «гримнути дверима»у випадку провального виступу на турнірі.
 
Розклад виступів збірної Азербайджану на EMF EURO 2018:
 
12.08 18:00 Азербайджан - Угорщина
13.08 21:00 Чехія - Азербайджан 
15.08 16:00 Азербайджан - Туреччина
16.08 18:00 Сербія - Азербайджан 
 
Сподіваємось, що дебютний виступ Азербайджану не стане провальним та засвідчить мудрий і професійний підхід Федерації Міні-футболу Азербайджану до розвитку міні-футболу в країні. Що в свою чергу стане поштовхом для ще більшого залучення гравців до міні-футболу.
 
Квитки на матчі збірної Азербайджану можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.