Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

УХЛ
| Обновлено 12 мая 2023, 20:29
5169
2

ХК Вовки змінить назву і переїде на нову арену

В цьому сезоні клуб виступатиме під новою назвою - «Крижані Вовки»

| Обновлено 12 мая 2023, 20:29
5169
2
ХК Вовки змінить назву і переїде на нову арену
ХК Крижані Вовки
Нещодавно ХК «Вовки», який має броварську «прописку», підтвердив свою участь в чемпіонаті Української хокейної ліги, ставши таким чином шостим учасником турніру.
Весь цей час президент клубу Андрій Хапков та тренер, Микола Сидоров, самі в минулому відомі гравці, проводили підготовчу, організаційну роботу, в результаті якої в життєдіяльності «вовків» сталися певні зміни. За інформацією президента команди Андрія Хапкова цього сезону клуб виступатиме під новою назвою – «Крижані Вовки».
Це пов’язане із тим, що цього року команда тісно співпрацюватиме із київською ДЮСШ «Крижинка», з керівництвом якої підписано договір про співпрацю з метою залучення її вихованців до великого хокею, адже своєї команди серед дорослих у них не має. Матчі УХЛ ХК «Крижані Вовки» проводитимуть на льодовій арені по вулиці Шалетт (неподалік ст. метро «Дарниця»). Місце тренувань поки що невідомо.
Зовсім скоро розпочнуться відбірні тренувальні збори, на яких і буде визначено склад команди на сезон. Про час і місце ми повідомимо пізніше Також в найближчий час ми познайомимо хокейну спільноту із новим логотипом ХК «Крижані Вовки».
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ravshan4
А почему комерсанти играют на площадке где занимаются детские школи да еще и в дневное время, пусть по ночам играют они тлько на ночную лигу и тянут
lotusrt
Позорные волки