Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2018, 12:30
1575
0

Збірна Туреччини. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Представляємо команди групи D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

| Обновлено 27 июля 2018, 12:30
1575
0
Збірна Туреччини. Група D чемпіонату EURO-2018 з міні-футболу

Менше місяця залишається до стартового матчу збірної Туреччини на EMF EURO 2018. Жереб розподілив турків у групу D, де вони зіграють зі збірними Угорщини, Сербії, Чехії та Азербайджану.

Збірна Туреччини не вперше на Чемпіонаті Європи, їх шлях на турнірі почався у 2012 році на Євро в Молдові і з того часу турецька Федерація міні-футболу щороку відряджає свою збірну на турнір. Турки ніколи не були фаворитами турніру, за шість участей команда лише двічі, у 2013 та 2017 роках, проходила груповий раунд змагань.

Проте, за останній рік турецька Федерація міні-футболу провела прекрасну роботу, результатом якої стала турецька Rakipbul ліга. Це ліга, у якій змагаються 55 команд з 11 міст Туреччини. Чемпіонат транслюється в офіційній спільноті змагань. Організатори турніру збирають та аналізують статистичну інформацію гравців, аби найкращі змогли представляти країну на EMF EURO.

EMF навіть внесла збірну Туреччину до списку з п’яти «темних конячок» чемпіонату Європи, аргументуючи це наявністю потужного внутрішнього турніру, який дозволить викликати до збірної лише найкращих гравців. Крім того збірна Туреччини - єдина команда, яка на EMF EURO 2017 змогла обіграти майбутніх чемпіонів - збірну Росії.

Щоправда туркам неймовірно не пощастило з групою, адже тут їм доведеться грати проти бронзових призерів минулорічного чемпіонату - Угорщиною, а ще гірше - з срібними призерами Євро та Чемпіонами Світу 2017, збірною Чехії. Не хочеться недооцінювати збірну Туреччини, проте шанси на вихід з такої групи здаються туманними.

В першому ж матчі на турнірі туркам доведеться грати проти фаворитів турніру - збірної Чехії. Минулого року туркам вдалось здивувати всіх, обігравши непереможних росіян, хто знає, можливо у них вийде і цього разу.

В другому турі збірній Туреччини грати з Сербією, безперечно сильною збірною, проте якщо вірити рейтингу збірних EMF, то турки мало чим поступаються сербам. На глядачів, чекатиме цікавий матч рівних суперників. В 2016 році команди вже зустрічались на Євро, тоді мінімально перемогли серби. Цікаво чи вдасться туркам реванш?

В третьому турі може на Туреччину чекатимуть прямі конкуренти за місце в плей-офф - збірна Угорщини. Цей матч стане головною перевіркою для турків, а перемога суттєво підвищить шанси на вихід до плей-офф.

Останній матч групового етапу збірна Туреччини проведе проти дебютантів турніру - збірної Азербайджану. Статус цього матчу передбачити складно, надто багато змінних, проте в одному можна бути впевненим, хоча б для однієї з команд ця зустріч буде останньою на турнірі, тому хоча б один з колективів захоче “гримнути дверима” перед від’їздом.

Календар виступів збірної Туреччини на EMF EURO 2018:

12.08 17:00 Туреччина - Чехія

13.08 17:00 Сербія - Туреччина

14.08 17:00 Угорщина - Туреччина

15.08 17:00 Азербайджан - Туреччина

Щиро бажаємо збірній Туреччини вдалого виступу на турнірі, адже їх фани, які створюють неймовірну атмосферу на іграх команди на це заслуговують!

Квитки на матчі збірної Туреччини та інші матчі турніру можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди

 

 

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.