Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 июля 2018, 12:15
2355
0

Збірна Чехії. Представлення команд EURO-2018 з міні-футболу

Sport.ua розпочинає цикл розповідей про команди-учасниці EMF EURO-2018. Стартуємо зі збірної Чехії

| Обновлено 27 июля 2018, 12:15
2355
0
Збірна Чехії. Представлення команд EURO-2018 з міні-футболу
Менше місяця залишилось до старту EMF EURO 2018 у Києві. Головним фаворитом цього турніру по праву вважається збірна Чехії, яка розпочне турнір у групі D, разом зі збірними Туреччини, Угорщини, Сербії та Азербайджану.
 
В своїй групі проблеми чехам можуть створити лише бронзові призери минулорічного чемпіонату - збірна Угорщини. Минулоріч команди також починали турнір в одній групі. Тоді угорці зіпсували чехам матч-відкриття домашнього чемпіонату Європи, обігравши хазяїв турніру на очах переповнених трибун 0-1.
 
Збірна Чехії - одна з чотирьох збірних, яка бере участь у чемпіонатах Європи з моменту заснування турніру у 2010 році. Чехи щороку прекрасно виступають на турнірі, найгірший виступ в їх історії - виліт після серії пенальті в чвертьфіналі турніру 2013 року, що проходив у Греції. Тоді у післяматчевій лотереї більше пощастило збірній Німеччини.
 
Розпочалась міні-футбольна історія Чехії з бронзових медалей 2010-го року. Після цього чехи кожних два роки ставали третіми у Європі (2012 року в Молдові, 2014 в Чорногорії та 2016 в Угорщині). У 2015 році чехи стали четвертими, на турнірі в Хорватії. Ще двічі збірна Чехії виходила до фіналу турніру, де, на жаль, перемогти їм поки не вдавалось, лише срібні медалі у 2011 році в Румунії і прикре друге місце на домашньому Євро 2017.
 
Після прикрої поразки на домашньому Євро, збірна Чехії у складі делегації з восьми найсильніших збірних Євро 2017 поїхала на Чемпіонат Світу до Тунісу. Там чехи виграли всі свої матчі, зокрема помстившись Угорщині за поразку на домашньому Євро, пропустивши лише тричі та забивши 32 м’ячі у семи поєдинках турніру. 
 
Сила збірної Чехії у їх зіграності та досвіді, адже кістяк команди незмінний з 2015 року, а результати команди на Євро йдуть лише вгору: 4 місце у 2015 - 3 у 2016 - 2 у 2017… Можна не сумніватись, що у 2018 до України за перемогою на турнірі приїде майже та сама збірна, що виграла Чемпіонат Світу 2017 року.
 
Середній вік гравців збірної Чехія - 29 років, пік форми та ідеальний вік для завоювання титулів. У складі збірної Чехії до України, майже напевне, приїдуть Patrik Levčík та Michal Salák двоє з чотирьох найкращих бомбардирів EMF EURO 2017.
  
EMF EURO 2018 Чехія розпочне у грою з Туреччиною. Збірні вже зустрічались на груповому етапі Євро 2014, тоді чехи “змели” з майданчика турків 7-1. Проте це було цілих 4 роки тому, міні-футбол Туреччини з того часу зазнав серйозних змін і можна не сумніватись, що збірна Туреччини приїде до України в суттєво сильнішому складі, ніж чотири роки тому. Не зважаючи на це, фаворитом лишається збірна Чехії, а навіть нічийний результат буде сенсацією.
 
В другому матчі групи Чехія зустрінеться з дебютантами EMF EURO - збірною Азербайджану. Саме Азербайджан - найбільша загадка турніру, проте навряд дебютанти зможуть зупинити таких мастодонтів, як чехи. Хоча ніколи не слід недооцінювати новачків.
У третьому турі чехам грати проти непоступливої збірної Сербії. Для сербів турнір в Україні стане лише четвертим, проте вони вже мають досвід перемог над потужними суперниками, такими, як наприклад, збірна Угорщини у 2016 році. Це буде дуже непростий матч для Чехії, який безсумнівно відніме багато сил у Чемпіонів Світу, перед грою з прямим конкурентом за перше місце групи. Якщо ж серби доб’ються хоча б нічиєї з Чехією, то створять величезні проблеми для фаворитів турніру.
 
В останньому матчі групового етапу на чехів чекатиме збірна Угорщини. Без сумніву матч буде неймовірно напруженим і стане справжньою вершиною боротьби у групі D. Окрім статусу битви амбіцій, матч може стати і вирішальним для однієї зі збірних тому якщо Ви просто хочете насолодитись міні-футболом топ-рівня, то не пропустіть цю гру.
 
Календар виступів збірної Чехії на груповому етапі EMF EURO 2018:
 
12.08 17:00 Туреччина - Чехія 
13.08 21:00 Чехія - Азербайджан
14.08 21:00 Чехія - Сербія
16.08 21:00 Чехія - Угорщина
 
Чекаємо на прекрасний виступ Чехії на турнірі та вже плануємо свій серпень, аби не пропустити ігри фаворитів турніру! А якщо особисто прийти на трибуни не виходить, то трансляцію матчів Ви можете знайти на офіційному YouTube-каналі EMF.
 
Квитки на ігри чехів та інші поєдинки турніру можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюди
 
 
 
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.