Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 19 июля 2018, 12:38
4889
0

Гідропарк Арена — хост-арена міні-футбольного EMF Euro-2018

Sport.ua розповідає про київську арену, де відбуватиметься чемпіонат Європи з міні-футболу

| Обновлено 19 июля 2018, 12:38
4889
0
Гідропарк Арена — хост-арена міні-футбольного EMF Euro-2018
12-18 серпня Україна прийматиме EMF EURO-2018 – аматорський турнір із міні-футболу, який відбудеться на території комплексу «Місто спорту» в київському Гідропарку.
 
Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбук куратор «Міста спорту» в Гідропарку Сергій Харченко, арена до євротурніру називатиметься «Гідропарк Арена».
 
За титул найкращої міні-футбольної команди Європи в Києві змагатимуться 20 збірних, які було розділено на 4 групи по 5 команд. Збірна України потрапила до групи А, де зіграє з Чорногорією, Словаччиною, Італією та Бельгією. Матчі групового етапу пройдуть 12-16 серпня, а плей-офф, куди вийдуть по дві найкращі команди кожної групи, відбудеться 17-18 серпня.
 
«Місто спорту» було відкрите в травні 2012 року та охоплює територію близько 10 гектарів. Спортивний парк включає в себе пляжну зону, два стадіони для міні-футболу та пляжного футболу, майданчики для баскетболу та інших видів спорту, спортивний комплекс із комфортабельними роздягальнями, а також зони відпочинку.
 
Арена для міні-футболу має поле розміром 45х25 метрів і наразі вміщує 600 глядачів. До EMF EURO-2018 буде побудована ще одна трибуна, що збільшить місткість стадіону до 800 місць.  
 
За словами Харченка, демонтаж старого покриття майданчиків розпочнеться 23 липня. Окрім додаткової VIP-трибуну, на арені буде змонтовано відеоекран та LED відеорекламу. Буде покращена інфраструктура фанзони.
 
Саме ж покриття для майданчика виготовлено в Італії - концерном RADICI, який вважається найкращим виробником покриття такого формату. Технологія покриття - Sсhokped. Вона передбачає, що між травою та основою прокладаєтсья спеціальне покриття, яке забезпечує м'якість, еластичність та збільшує тривалість експлуатації покриття. Генпідрядником з виконання робіт по реконструкції арени є компанія «Інтератлетика» за підтримки «Київміськбуду».
 
Нове поле для EMF EURO-2018 буде  на початку серпня. Розмір воріт для європейської першості має складати 4х2 метри, тоді як на іграх чемпіонату України будуть задіяні ворота розміром 5х2 метри.
 
Відзначимо, що «Місто спорту» з моменту свого відкриття активно використовується для проведення різноманітних змагань, в тому числі дитячих і сімейних, які відбуваються цілий рік. А в 2013 році стадіон для пляжного футболу та територію спортивного парку було названо Міжнародною асоціацією пляжного футболу серед найкращих в Європі та світі.
 
Одним із великих плюсів арени, яка прийме матчі EMF EURO-2018, є її розташування – адже до Гідропарку легко можна дістатися з будь-якої точки Києва на метро.
 
12 серпня о 20:00 на «Гідропарк-Арені» відбудеться матч-відкриття чемпіонату Європи з міні-футболу, в якому збірна України зустрінеться з Італією.
 
Квитки на цю гру та інші поєдинки турніру можна замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись сюда
Також матчі транслюватимуться наживо на каналі EMF на YouTube и на Sport.ua.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 5
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 24
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.