Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
| Обновлено 19 июля 2018, 09:00
9425
9

Україна розгромно поступилась Туреччині у 1/8 фіналу чемпіонату Європи

Поєдинок закінчився із рахунком 46:104

| Обновлено 19 июля 2018, 09:00
9425
9
Україна розгромно поступилась Туреччині у 1/8 фіналу чемпіонату Європи
ФБУ
Збірна України U-20 не зуміла знайти протидію потужній грі Туреччини у першій половині. Усе розпочалось з ривка підопічних Серкана Ердогана 3:8, на який Вадим Пудзирей відреагував тайм-аутом. Але якось вплинути на хід гри нашому керманичу не вдалося: у збірної України вже у дебюті гри виникли серйозні проблеми в атаці, які відобразилися у 18% реалізації кидків з гри у стартовій чверті.
 
На жаль, у другій десятихвилинці перевага Туреччини лише збільшувалась. Турки домінували у трисекундній – наші суперники за половину набрали 26 очок з фарби, а центровий Берке Атар до 11 очок додав 8 підбирань, 4 з яких у чужій фарбі. Знайшов свою гру у першій половині і інший лідер суперників Мухаймін Мустафа, який вже за першу половину набрав 13 балів.
 
 
Наша команда, була у ролі наздоганяючого протягом усієї першої половини і в цілому поступилась більш габаритним туркам за усіма показниками і пропустивши за 20 хвилин гри неприпустимі 56 балів, отримала дефіцит у 35 очок ще до великої перерви. 
 
Змінити щось у другій половині нашій команді не вдалося. Туреччина продовжувала домінувати і контролювати хід гри, довівши її до впевненої перемоги. Збірна України поступилась з рахунком 46:104 і тепер боротиметься за збереження місця у Дивізіоні А.
 
У першому матчі за 9-16 місця на чемпіонаті Європи команда Вадима Пудзирея зіграє проти команди, яка програє у парі Німеччина – Ісландія. У разі перемоги, команда Вадима Пудзирея зможе достроково убезпечити себе від вильоту, поразка змусить боротися далі. Турки в 1/4 фіналу гратимуть проти переможця цієї ж пари.
 
Чемпіонат Європи U-20. Дивізіон А. 1/8 фіналу
Хемніц, Німеччина
 
Туреччина U-20 – Україна U-20 - 104:46 (26:12, 30:9, 23:10, 25:15)
 
Україна U-20: Павло Бондаренко 7 + 4 підбирання, Войналович 5, Тиртишник 4 + 5 підбирання + 3 передачі, Горобченко 5, Дубоненко 0 – старт, Козак 6, Ягодін 6 + 3 передачі, Боднар 6, Грицак 4 + 6 підбирань, Нємцу 3, Олег Бондаренко 0
 
 
 

 

Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»
Футбол | 28 марта 2024, 16:12 5
ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»

Полузащитник сборной Украины прокомментировал выход команды на Евро-2024

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 22
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ihor8
Сильно! Как они у Испанцев выиграли?????????????
Vladislav Pohily
Да уж, просто размазали нас по паркету...
fartovuimax1987
Как 30-9 ???Просто позор
Андрій Ванчак
випадково, а от зараз показали реальний рівень юніорського баскетболу в державі, та і тренерський також. Після Михайлюка та Саннона фактично гравців поблизу їхнього рівня взагалі немає. Ще Тиртишник намагався в перших матчах бути лідером, Нємцу моментами, але в загальному ніхто не тяне! Вина тренерського штабу їхати на ЧМ без центрів взагалі, під щитами програно все що можна, дай Бог залишитись в 1 Дивівзіоні, хоча мало в це віриться...
BBB
Это был не баскетбол.Когда я смотрел то у меня создалось впечатление что играет сборная района сельской местности а не сборная страны! Да и то такое количество детских ошибок,передач мяча сопернику я не встречал даже на детских чемпионатах. После таких матчей тренер не только должен уходить в отставку,но и никогда больше не тренировать сборную страны! А то устроили пул тренеров из бывших баскетболистов,у нас что тренеров нет???
aleleka
Самое прискорбное что наши не просто слили, а еще и проставились, заработав по ходу денег. Все форы против Украины грузили по ходу матча. Вот это настоящий позор
Avs
20 років хлопцям-" великі до неба, а дурні ,як не треба".!!!