Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1601
0

Андрій РЕМЕНЮК: «Наша ціль – вийти на чемпіонат світу»

Гравці «Карпат» розповіли про підготовку юнацької збірної до старту на європейській першості

Андрій РЕМЕНЮК: «Наша ціль – вийти на чемпіонат світу»
ФК Карпаты

Фінальна частина чемпіонату Європи для юнацької збірної України розпочнеться 17-го липня, у вівторок грою проти однолітків із Франції. Разом із «синьо-жовтими» у Фінляндії готуються до поєдинку із французами двоє карпатівців: Олег Веремієнко та Андрій Ременюк. У коментарі для Інформаційного центру клубу футболісти «Карпат» розповіли, як команда налаштовується на перший матч, за рахунок чого можна обіграти французів та поділились атмосферою зсередини юнацької збірної.

«Тренуємось у дворазовому режимі, вивчаємо суперника, їхні слабкі сторони. Чесно кажучи, всі розуміють, що Франція є вища за класом, аніж ми. Але за рахунок величезної самовіддачі та дисципліни на футбольному полі можемо досягти позитивного результату», – каже Веремієнко.

«Щодо настрою команди, то всі максимально зосереджені та налаштовані на матч проти Франції. Хлопці та тренерський штаб у відмінному гуморі. Кожен із нас розуміє задля чого сюди приїхав», – додав Олег.

«Живемо у чудовому готелі, тут хороші умови для підготовки та тренувань. Будемо грати на штучному полі нового покоління, подібних в Україні немає. Тому проблем із газоном бути не може», – розповідає Ременюк.

«Швидкість в атаці – те, чого варто остерігатись від збірної Франції. Ми готуємось у звичайному режимі, розбираємо суперника на теоріях. Хочемо бути у п’ятірці найкращих. Наша ціль – вийти на Чемпіонат світу», – підсумував Андрій.

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.