Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 июля 2018, 18:42
2869
0

Нива Т уклала контракти із трьома новачками

Гравцями тернопільського клубу стали Ярослав Волошин, Роман Волохатий та Валентин Залізняк

| Обновлено 16 июля 2018, 18:42
2869
0
Нива Т уклала контракти із трьома новачками
ФК Нива Тернополь
Гравцями футбольного клубу «Нива» Тернопіль офіційно стали Ярослав Волошин, Роман Волохатий та Валентин Залізняк. З усіма футболістами підписані кількарічні контракти.
 
Найдосвідченіший із новачків — 24-річний Ярослав Волошин, який у сезоні 2014/15 виступав у складі «Ниви» у чемпіонаті Першої ліги. Провів 10 поєдинків, голами не відзначався. Останнім клубом Ярослава був аматорський колектив у чемпіонаті Швеції — «Ostavalls IF».
 
Досвід виступів у професійному футболі має 19-річний Валентин Залізняк. Вихованець тернопільського футболу виступав за «Арсенал-Київ» та ФК «Тернопіль». На дитячо-юнацькому рівні захищав кольори ДЮСШ Тернопіль та УФК-Дніпро. Останній сезон провів у складі команди ДЮСШ Тернопіль, яка виступала у чемпіонаті України U-19 (Перша ліга) та чемпіонаті Тернопільської області (Вища ліга).
 
Перший професійний контракт уклав 17-річний Роман Волохатий, який теж є вихованцем місцевого футболу та одним із найперспективніших гравців області. Останнім клубом Романа був ФК «Заводське» у якому він провів перше коло чемпіонату Тернопільської області у Першій лізі. Раніше виступав за ФК «Чортків» та «Кристал-Педліцей».
 
Усі новачки уже визначилися з ігровими номерами. Ярослав Волошин виступатиме під 19-им номером, Валентин Залізняк — 23 та Роман Волохатий — номер 17.
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.