Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
677
0

Чому Нафтовик – Дніпро показали у запису?

Офіційне звернення до вболівальників організаторів трансляції

Шановні вболівальники!
Шановні телеглядачі!

Згідно телевізійної програми та умов відповідного контракту з Національною телекомпанією України пряма телевізійна трансляція матчу «Нафтовик–Укрнафта» (Охтирка) – «Дніпро» (Дніпропетровськ) повинна була розпочатися 09.03.08 (неділя) у прямому ефірі о 16:00.

Одночасно, в цей день в Україні відзначалася 194 річниця з дня народження великого національного письменника Тараса Шевченка. Враховуючи загальнонаціональне значення цієї визначної події, керівництво НТКУ прийняло рішення забезпечити непланове висвітлення відповідних урочистостей в цей день в період з 15:00 до 19:00 в ефірі Першого
Національного телеканалу.

З урахуванням вище визначеного, трансляція матчу «Нафтовик–Укрнафта» (Охтирка) – «Дніпро» (Дніпропетровськ) було перенесено і вона відбулася цього ж дня в ефірі Першого Національного в період з 19:15 до 21:00. Пряму трансляцію цього матчу телеглядачі могли спостерігати на супутникових телеканалах «Інтер+» та «НТВ ПЛЮС Наш Футбол».

Ми глибоко розуміємо переживання всіх телеглядачів, які не змогли в прямому ефірі Першого Національного телеканалу спостерігати за цим матчем та приносимо вибачення нашому футбольному вболівальнику.

Компанія «Медіа Спорт Промоушен», як маркетинговий партнер Федерації футболу України, Професіональної футбольної ліги України та усіх футбольних клубів–учасників «БІОЛА - Чемпіонат України з футболу» в своїй роботі робить все можливе для уникнення подібних форс-мажорних ситуацій і докладе максимум зусиль для їх виключення у майбутньому.
Розраховуємо на розуміння ситуації.

З глибокою повагою до всіх шанувальників футболу,
Виконавчий відділ ТОВ «Медіа Спорт Промоушен».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.