Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 22 октября 2023, 09:58
3224
2

Завершився груповий етап першого чемпіонату України з міні-футболу

Огляд першого дня чемпіонату України з міні-футболу

| Обновлено 22 октября 2023, 09:58
3224
2
Завершився груповий етап першого чемпіонату України з міні-футболу
Закінчився груповий етап першого Чемпіонату України з міні-футболу. У перший ігровий день змагань було зіграно 9 матчів та забито 55 м’ячів.
Команди на майданчиках «Міста Спорту» писали першу главу історії нового міні-футбольного турніра. Боротьба у групах була по-спражньому запеклою, у всіх трьох групах учасники півфінальних матчів визначились лише в останньому турі.
Хоча на фоні своїх суперників явно виділялись Реал-Рівне та Фактотум, які в своїх перших поєдинках розгромно перемогли лідерів своїх груп. Реал-Рівне щоправда у другому матчі поступився KRBA Team 2:4, проте це не завадило рівнянам вийти до півфіналу.
За підсумками групового етапу, з першого місця своїх груп, до півфіналу турніру пробились Ковальська, Реал-Рівне та Фактотум. Найважчим вихід у півфінал видався у Ковальської, матч з Євроформатом видався дуже нервовим та по рівню напруги був достойним фіналу, адже в якийсь момент до півфіналу міг пройти і Євроформат.
Реал-Рівне пробився до півфіналу завдяки впевненій перемозі над ФК Президенти у другому турі та став єдиною командою з рeгіону у півфіналі. Фактотум переміг у обидвох матчах своєї групи, та став єдиною командою, що поки на турнірі не програвала.
Найкращою серед команд, що посіли другі місця в своїх групах стала KRBA Team.
Кожна з цих команд отримає ліцензію на участь у EMF Champions League 2018, що у період з 5 до 9 вересня пройде в Словeнії, на території комплексу Терме Чатеж.
Команди Агромат, Франс.уа, Клєтка, Євроформат та Президенти попри справді гідну гру, вимушені покинути турнір після групового етапу.
Найкращий бомбардир турніру на даний момент - гравець Реал-Рівне, Віталій Мартинчук, який забив більше половини м’ячів свого колективу. Найрезультативніша команда - Фактотум, гравці якого за два матчі забили цілих 15 голів.
Всі результати групового раунду:
Президенти 2:1 KRBA Team
Агромат 3:2 Франс.уа
Євроформат 2:3 Клєтка
Агромат 2:8 Фактотум
Президенти 2:6 Реал-Рівне
Клєтка 1:5 Ковальська
Реал-Рівне 2:4 KRBA Team
Франс.уа 1:7 Фактотум
Ковальська 2:2 Євроформат
Півфінальна та фінальна стадії турніру пройдуть у неділю, 15 липня. В першому півфіналі зустрінуться Реал-Рівне та Ковальська, матч пройде об 11:00. Другу путівку до фіналу турніру розіграють між собою Фактотум та KRBA Team, матч розпочнеться о 12:00. Матч за третє місце та фінал турніру будуть зіграні о 15:30 та 16:30 відповідно.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Leonid Frantseskevich
Вы бы хотя бы в одном материале написали для читателей - что за мини-футбол такой, потому что многие не понимают, что это никакого отношения к футзалу не имеет.
И как это "порно" можно назвать чемпионатом Украины? Кто в нем играет? Откуда команды? Хоть какая-то РЕАЛЬНО ИНТЕРЕСНАЯ информация должна быть, а не подробности и голы никому неизвестных команд...