Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 15 июля 2018, 15:27
1834
0

До старту міні-футбольного Євро залишилось 30 днів

Розпочинаємо зворотній відлік до EMF EURO 2018, який відбудeться у м.Київ

| Обновлено 15 июля 2018, 15:27
1834
0
До старту міні-футбольного Євро залишилось 30 днів
За місяць у Києві стартує чемпіонат Європи з міні-футболу — EMF EURO 2018. Ми починаємо знайомити вас з цим видом спорту і щодня будeмо публікувати інформацію про збірні-учасниці, гравців та інші навколофутбольні події.
 
EMF EURO – це  щорічний аматорський міні-футбольний (не футзальний) турнір, що проводиться з 2010 року. Міні-футбольні турніри відрізняються від футзальних тим, що грають у них таким же м’ячем, як і у великий футбол, ігри проходять на відкритому повітрі між командами, у яких по 6 гравців, поле для гри у міні-футбол – більше ніж футзальний майданчик, а правила дозволяють вільно грати з голкіпером у пас.
 
Оскільки змагання аматорські, то в них не можуть грати гравці, у яких є чинні контракти з професіональними футбольними чи футзальними колективами.
 
Змагатись за титул чемпіонів Європи до столиці України приїдуть 20 збірних команд з усієї Європи. Турнір пройде у два етапи. Перший (12-16 серпня) – груповий, для якого 20 збірних, шляхом жеребкування, було розділено на 4 групи по 5 команд у кожній. Склади груп:
 
Група A: Україна, Чорногорія, Словаччина, Італія,  Бельгія.
Група B: Іспанія, Англія, Румунія, Ізраїль, Австрія.
Група C: Казахстан, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Ірландія, Албанія.
Група D: Угорщина, Сербія, Чеська Республіка, Туреччина, Азербайджан.
 
На цьому етапі, в кожній групі команди зіграють між собою по одному матчу, набираючи по 3 очки за перемогу і по 1 пункту за нічию. Після групового етапу, по дві найсильніші збірні з кожної групи вийдуть до другого етапу – плей-офф (17-18 серпня), де команди гратимуть на виліт, поки не визначиться чемпіон.
 
Вісім команд, що вийдуть до плей-офф отримають право виступити на Чемпіонаті Світу з міні-футболу, що пройде восени 2019, в Австралії. Збірну України на турнірі представлятимуть найкращі гравці чемпіонату України з міні-футболу, який пройде вже цими вихідними у столиці України.
 
Україна, яка потрапила до групи А, має всі шанси вийти до плей-офф. Головними суперниками на груповому етапі будуть збірні Чорногорії та Словаччини, які стабільно добре виступають на чемпіонатах. Проте на боці наших хлопців – перевага домашнього майданчика і рідних трибун!
 
Ігри змагань  прийматиме спортивний комплекс «Місто Спорту» (Гідропарк), де буде обладнано спеціальний майданчик. Приходьте і підтримайте нашу збірну! Квитки Ви можете замовити за номером 050 469-01-46, або звернувшись до https://www.facebook.com/profile.php?id=100015834811325
 
Спеціально для Вас біля стадіону обладнано спеціальну фан-зону та безліч різноманітних активностей! Якщо ж Ви не маєте можливості особисто відвідати змагання, ігри турніру наживо транслюватимуться на YouTube каналі EMF, а стежити за перебігом турніру Ви можете на офіційному сайті EMF.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Свёнтек разобралась с Соболенко, в третий раз выиграв турнир в Риме
Теннис | 18 мая 2024, 19:37 14
Свёнтек разобралась с Соболенко, в третий раз выиграв турнир в Риме

Первая ракетка мира во второй раз за две недели обыграла главную конкурентку

Лунин заинтересовал легендарный клуб и финалиста ЛЧ. Андрею нашли замену
Футбол | 18 мая 2024, 06:55 1
Лунин заинтересовал легендарный клуб и финалиста ЛЧ. Андрею нашли замену

Украинцем интересуются «Милан», «Наполи» и «Боруссия Дортмунд»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.