Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 июля 2018, 23:14
5060
6

Карпати розбили чеську Вікторію з рахунком 8:0

Львівський клуб завдав супернику нищівної поразки

| Обновлено 10 июля 2018, 23:14
5060
6
Карпати розбили чеську Вікторію з рахунком 8:0
ФК Карпаты

Черговим спаринг-партнером для «Карпат» став представник другої ліги Чехії – «Вікторія» із Отроковіце. Товариський матч проти цієї команди був організований спеціально для тих футболістів, хто в минулих поєдинках отримав мало ігрового часу. Тож на перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Ющишин, Діма, Лобай, Ковтун, Гуцуляк, Ербес, Чачуа, Кльоц, Варгас, Карраскаль, Санчес.

Перші хвилини карпатівці присвятили розвідці та намаганню зрозуміти – у що гратиме їхній суперник. Дуже скоро виявилося, що «Вікторія», яка приїхала на гру із новим головним тренером, має суттєві тактичні проблеми в обороні. Свою захисну лінію «біло-сині» підняли дуже високо, зробивши «Карпатам» приємний подарунок. Поступаючись у швидкості та техніці, чехи банально не встигали за ривками суперника флангами, а коли їхня увага перевелася на краї, дірки почали вилазити вже по центру.

Попри це «Карпати» не атакували великими силами – їх більше цікавили реактивні виходи з оборони в атаку та кинджальні передачі на хід партнеру. І невдовзі почали класти гол за голом. Розгром чехів почав Чачуа, якого забули прикрити і залишили абсолютно самого на місці правого інсайда. Амбросій отримав передачу від Варгаса і точно пробив у дальній кут – 1:0.

Невдовзі вже сам болівієць рахунок подвоїв. Тут вже постарався Кльоц, який віддав на форварда зрячу передачу, паралельно до лінії воріт. Родріго пробив зовнішньою стороною стопи, сильно і точно, без шансів для кіпера «Вікторії» – 2:0. Третій гол в активі Санчеса, якому в один дотик асистував Карраскаль. Аргентинець вилетів на воротаря і спокійно його переграв – 3:0.

Ще до перерви рахунок став розгромним – хет-трик оформив той же Варгас. Класна «стінка» з Карраскалем дозволила болівійцю вийти сам на сам з воротарем, спокійно його обіграти і закотити м’яча у порожню рамку – 4:0. Пятий гол Варгас закотив у порожні ворота – знову постарався його колумбійський партнер.

П'ять голів до перерви – це далеко не межа бажань. В одного тільки Карраскаля назбиралося ще з півдесятка моментів, але колумбійцю в той дощовий вечір відверто не щастило. Якимось дивом круглі оминали ворота в ситуаціях, коли здавалося, що їм вже нікуди діватися. До того ж арбітри не зарахували ще три голи «Карпат» – завадили офсайди.

По-перерві Олег Бойчишин провів ротацію, давши можливість зіграти практично усім своїм підопічним. Активні Варгас та Карраскаль поступилися місцями Мякушку та Ді Франко, і, ясна річ, легше дихати від цього чехи не стали. Однак, певним чином змінилася ігрова картина. Абсолютно не збавивши швидкостей, «леви» почали частіше бити з далеку, у цьому компоненті запам’яталися Мякушко та Вербний.

За Варгасом, свій хет-трик оформив Санчес. Спершу Катріель найкраще за інших зреагував на передачу від Мірошніченка з флангу і переграв кіпера гостей в повітрі. А невдовзі йому вже асистував Голодюк. Санчес отримав зручну передачу у вільній зоні, «поклав» голкіпера та оборонця і спокійно пробив у нижній кут. Восьмий гол карпатівці забили спільними зусиллями. «Леви» заробили небезпечний штрафний, який взявся виконувати Федецький – м’яча, після сильного удару капітана, воротар з горем навпіл відбив, але першим на добиванні виявився Мякушко – 8:0.

Чехи могли забити один гол завдяки пенальті, призначеному за необов’язковий фол під час однієї із нечисленних атак. Однак Максим Кучинський вгадав напрямок удару, і, парирувавши м’яча, вже лежачи вибив його ногою.

Подписывайтесь на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк рассказала, как едва не погибла во время медового месяца
Теннис | 28 марта 2024, 22:12 4
Костюк рассказала, как едва не погибла во время медового месяца

Марта и ее муж были очень уверены в себе, когда занимались серфингом

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
seregka1991
Опять нытье про состав из украинцев. Далеко проедете на них? Или надо только бить себя в грудь и кричать про патриотизм.
Везде должна быть рациональность.
ssssyab
Не пишіть дурниці
В основі вийшли 6 вихованців карпат+ декілька на заміну виходили,а 5 легіонерів це нормально (шокувати має якщо більше 10)
Кожен спаринг важливий , тим більше команда грала через день після гри з заглємбе
andre_lui
Карпати виграли в футбол...
BekXan
Есть такое простое понятие ,хочешь быть сильнее играй с сильными.Тогда и команда будет профи и сыгранности станет на много больше.А мочить команды на 3 головы ниже класса большого ума не нада.Это не просто подержать тонус в какой то паузе,а подготовка к чемпионату.От такой игры толку НОЛЬ ! А количество легионеров мягко говоря шокирует.
Alexandr Yago
Из 8 мячей только 1 на счету украинца. Остальные - легионеры. Куда движгаются Карпаты?