Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 июля 2018, 16:21
910
0

Міні-футбол у Європі. Загальна інформація

Інформація про ключові дати та керівні органи європейської федерації

| Обновлено 12 июля 2018, 16:21
910
0
Міні-футбол у Європі. Загальна інформація
EMF EURO 2018 стане вже дев'ятим у історії. Про те, що таке EMF та як їм вдалось вдало провести вже 8 Чемпіонатів Європи ми розповімо у цій статі.
 
Європейська Федерація Міні-футболу (англ. European Mini-football Federation) – головний керівний орган європейського міні-футболу. EMF - це позадержавна, некомерційна, спортивна організація, що має на меті контролювати та спрямовувати розвиток міні-футболу в країнах Європи, задля сприяння позитивному розвитку суспільства.
 
Процес створення EMF розпочався ще в 2010 році, проте офіційно організацію було засновано 25 березня 2012 року. Федерація включає в себе величезну кількість людських ресурсів та у організації своєї роботи в значній мірі спирається на ефективну співпрацю провідних міні-футбольних діячів з країн-членів організації.
 
Штаб-квартира організації на даний момент знаходиться у Бірмінгемі, Англія.
 
Управління Федерацією здійснюється виконавчим комітетом, який складається з 7 членів правління, а саме: президента, віце-президента, генерального секретаря та чотирьох членів виконкому.
 
Виконавчий комітет у свою чергу звітує членам Генеральної Асамблеї, до якої входять представники кожної країни-учасниці,кількість членів Генеральної Асамблеї може постійно зростати разом з додаванням нових держав-членів до складу федерації.
 
Президентом EMF на даний момент є Девід Тібор (Угорщина), віце-президентом – Філіп Юда (Чехія), генеральним секретарем є Атилла Такаш (Румунія), членами виконкому – Петр Кралик (Словаччина), Андрей Манфреда (Словенія), Раміль Рязапов (Естонія), та Яар Шер (Ізраїль).
 
Президент федерації, Девід Тібор - успішний бізнесмен, та прекрасний менеджер, який усіма силами сприяє подальшому росту і розвитку Федерації. Ще до свого призначення на посаду Девід Тібор неодноразово нагороджувався преміями «Підприємець року» та «Молодий Менеджер Року» у себе на батьківщині, а у 2009 році навіть увійшов до списку трьох найбільш творчих бізнесменів у світі.
 
Під егідою EMF було успішно проведено вже вісім Чемпіонатів Європи з Міні-футболу, кожен з яких проходив у новій країні. Перший турнір було проведено у 2010 році у Словаччині. Чемпіонат Європи з Міні-футболу 2018 стане дев’ятим в історії. До цього чемпіонат Європи приймали у себе: Словаччина, Румунія, Молдова, Греція, Чорногорія, Хорватія, Угорщина та Чехія.
 
Турнір, що пройде у Києві особливий не лише тим, що вперше турнір прийматиме столиця країни, а і тим, що з наступні чемпіонати Європи будуть проводитись не щорічно, а один раз на два роки.
 
З 2016 року EMF проводить також EMF Champions League – змагання, у якому приймають участь команди з країн-членів федерації. Чемпіонат проводиться на натуральних газонах грають у турнірі команди складами з 6 гравців. Кожна країна може висунуть до 6 кандидатів на участь у турнірі.
 
В Україні ліцензію, що дає право участі у цьому турнірі отримують найкращі три команди за результатами Чемпіонату України з Міні-футболу. Проте існує і механізм, що дозволяє взяти участь у EMF Champions League і комерційним командам, за умови виплати ними Федерації Міні-футболу внеску за участь. Паралельно з EMF Champions League проводиться і Ліга Чемпіонів для ветеранів, в якій беруть участь гравці, що старші 45 років.
 
Європейська Федерація Міні-футболу є складовою частиною більшої, Світової Федерації Міні-футболу (WMF), до складу якої, окрім Європейської, входять ще Панамериканська Федерація Міні-футболу (PMF), Федерація Міні-футболу Океанії (OMF), Конфедерація Міні-футболу Африки (AMC) та Індійська  Асоціація Міні-футболу (IMC).
 
Кожна з описаних федерацій має у своєму складі менші, державні Міні-футбольні федерації, з врахуванням яких до складу WMF входять понад 140 країни-членів.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.