Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 января 2022, 01:22
155
0

Чемпіонат Європи з міні-футболу відбудеться в Україні

EMF EURO 2018 пройде з 12 по 18 серпня у Київі

| Обновлено 27 января 2022, 01:22
155
0
Чемпіонат Європи з міні-футболу відбудеться в Україні

У п’ятницю 23 лютого, на саміті генеральної асамблеї Європейської Федерації Міні-футболу (далі - EMF), що проходив в Будапешті, було офіційно оголошено про те, що Чемпіонат Європи з Міні-футболу 2018 (EMF EURO 2018) прийме у себе Київ! Боротьбу за право проведення такої масштабної події, окрім України, вели ще 4 держави: Італія (Торіно), Польща (Катовіце), Сербія (Суботиця) та Казахстан (Астана). 

Ігри чемпіонату будуть проходити на території комплексу «Місто Спорту» у Києві. Комплекс розташований на острові в центрі Києва, неподалік станції метро «Гідропарк», поряд з одним з найбільших відпочинково-розважальних районів міста. Спортивний комплекс «Місто Спорту» включає в себе стадіон для пляжного футболу, міні-футбольний стадіон, 2 тренувальних міні-футбольних майданчики та всі необхідні для проведення спортивних заходів об’єкти інфраструктури, включаючи 12 гардеробних та інші об’єкти.

Майбутній чемпіонат буде першим чемпіонатом EMF, що буде проводитись у такому великому та відомому місті. Київ - один з найбільших культурних, наукових та промислових центрів Східної Європи. Окрім того Київ у травні прийматиме фінал Ліги Чемпіонів, що безсумнівно посприяло рішенню провести тут і чемпіонат Європи з міні-футболу.

Девід Тібор, президент Європейської Федерації Міні-футболу, не приховував емоції, після утвердження міста, що прийме Чемпіонат Європи EMF 2018: «Я в захваті від того, що EMF EURO вперше прийматиме таке велике та відоме у всьому світі місто! Це величезний крок для EMF та міні-футболу. Після того, як ми побачили місце проведення, ми переконані, що подія буде проведена на найвищому рівні і буде чудовим досвідом для гравців, глядачів на стадіоні та фанатів з усієї Європи!»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ