Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 10 июля 2018, 10:43
4990
0

Друге місце Олександра Бондарева на етапі СЕЕ в Чехії

Бондарев утримує лідерство в картинговому Чемпіонаті Східної Європи

| Обновлено 10 июля 2018, 10:43
4990
0
Друге місце Олександра Бондарева на етапі СЕЕ в Чехії

ІІІ етап Чемпіонату Центральної та Східної Європи CEE Rotax Max Challenge : Oleksandr Bondarev стає другим на етапі і утримує загальне лідерство в Чемпіонаті.

7-8 липня 2018 року чеське місто Хеб приймало ІІІ етап Чемпіонату Центральної та Східної Європи CEE Rotax Max Challenge У категорії MicroMax взяли участь 24 юних пілота з 17 країн світу. Боротьба за першість точилась між українцем Олександром Бондаревим, який виступає у складі іспанської команди EKR Kart Racing та австрійцем Оскаром Вурцем, сином відомого пілота F-1 Александера Вурца.

В усіх трьох залікових заїздах ці два пілоти суттєво відривались від решти гонщиків і розігрували першість між собою на останньому колі. Боротьба була настільки гострою, що, скажімо, у Фіналі різниця між пілотами на фініші була лише 0,06 секунди. Але цього разу перемога була за Вурцом.

У загальному заліку Чемпіонату після трьох етапів лідером залишається Олександр Бондарев. Екватор пройдено, попереду два етапи - у Польщі та Австрії і основна боротьба ще попереду.

UkrKarting

Николай Гой
Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.