Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 сентября 2018, 11:14
2321
0

Максим КАЛЕНЧУК: «З приходом Жилмара змінилося майже все»

Хавбек ФК «Львів» - про очікування від старту нового сезону

| Обновлено 01 сентября 2018, 11:14
2321
0
Максим КАЛЕНЧУК: «З приходом Жилмара змінилося майже все»
ФК Львов. Максим Каленчук

Півзахисник ФК «Львів» розповів, як команда пристосовується до вимог нового головного тренера «синьо-золотих левів» Жилмара та готується до старту у Прем’єр-лізі

«Ми не так довго тренуємося під керівництвом нового тренера, але змінилося практично все. У кожного тренера – свій підхід і бачення футболу, тому змінився і тренувальний процес, і організація на полі й поза ним. Відбувається знайомство з новими гравцями, награвання нових ігрових зв’язок. Важливо розуміти один одного без слів, адже ті ж бразильці поки що не говорять ні англійською, ні російською».

«Мої функції на полі? Ми ще не так багато ігор зіграли під керівництвом нового головного тренера, тому поки рано говорити про мою позицію і функції на полі. Ми поки вивчаємо один одного, знайомимося з тренувальним процесом, запропонованим новим тренером».

«Чи зможемо показати результат вже цього сезону? Подивимося на турнірну таблицю наприкінці сезону. Наша мета – боротися за призові місця, і всі хлопці готові до цього», - сказав Каленчук. 

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.