Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1575
1

Черкаські Мавпи після 10-річної перерви повертаються у єврокубки

Уже 31-го липня стане відомо, з якого етапу кваліфікації до єврокубку клуб розпочне боротьбу

Черкаські Мавпи після 10-річної перерви повертаються у єврокубки
mavpabasket.com
2018-й унікальний рік для «Черкаських Мавп». Саме у цьому сезоні клуб вперше у своїй історії виграв головний чемпіонат країни і став чемпіоном Суперліги. Нещодавно вихованець клубної школи Святослав Михайлюк був задрафтований «Лейкерс». А восени 2018-го «Черкаські Мавпи» після восьмирічної перерви мають повернутися у Єврокубки. У сезоні 2018-2019 «Черкаські Мавпи» візьмуть участь у FIBA Europe Cup.
 
Наступного сезону від України у баскетбольних єврокубках мають зіграти два клуби, а це чемпіон України – «Черкаські Мавпи» та володар Кубка України – «Дніпро». Уже 31-го липня стане відомо, з якого етапу кваліфікації до єврокубку розпочнуть боротьбу «Черкаські Мавпи», є шанси у чемпіона України розпочати свою боротьбу і уже з основної сітки турніру.
 
Відзначимо, що «Черкаські Маипи» востаннє виступали у єврокубках 10 років тому. У своїй історії двічі виступали у Єврокубках. У сезоні 2007-2008 черкасці успішно пройшли кваліфікацію до цього ж турніру, обігравши «Апоел» (Кіпр), та завершилі груповий етап на 3-му місці. 
 
Новий історичний шлях у Єврокубках родина «Черкаських Мавп» може розпочати 20-го та 27-го вересня. Саме на ці дати призначені матчі етапу кваліфікації FIBA Europe Cup. Якщо ж клуб стартуватиме з основної сітки турніру, то Єврокубок до Черкас завітає на початку жовтня.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
flydog773@gmail.com
Автор браво!
"черкасці"