Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 июля 2018, 15:01
3021
1

БАНДУРА: У Львові співвідношення українців і бразильців, як в Шахтарі

Воротар «городян» порівняв свою команду з чемпіоном України

| Обновлено 08 июля 2018, 15:01
3021
1
БАНДУРА: У Львові співвідношення українців і бразильців, як в Шахтарі
ФК Львів. Олександр Бандура
Голкіпер ФК «Львів» Олександр Бандура розповів про підготовку команди до нового сезону, про українсько-бразильські відносини у колективі та майбутній старт «городян» у Прем’єр-лізі виїзною грою із київським «Арсеналом».
 
– Наближається новий сезон, ФК «Львів» вже увійшов у безпосередню фазу підготовки до чемпіонату. На твою думку, на скільки команда готова до сезону у нинішніх кондиціях?
– Команда формується, зіграється, так що повинна бути готова до початку чемпіонату. Триває важка робота, хлопці бігають, стараються, тому це має накластися одне на одне і дати позитивний ефект.
 
– У нинішньому складі, в якому збирається чимало новачків, можна сказати, ти є одним з лідерів колективу. Відчуваєш себе в ролі ватажка, готового повести команду за собою?
– Думаю так. Уже все-таки і вік, і кількість зіграних матчів. Молоді хлопці прислухаються до мене. Відчуваю, що допомагаю декому порадою, комусь словом або чимось ще.
 
– На перегляді у Львові зібралася ціла група бразильських футболістів. Що скажеш про потенційних новачків клубу? Як їх зустріли в команді і які відносини в українців з ними?
– Спочатку для більшості гравців це було трохи в дивину. Все-таки бразильці – своєрідні хлопці. У нас, українців, зазвичай як – усі повинні викладатися на повну, усі повинні пахати на полі. А вони, таке відчуття, виходять і отримують задоволення від гри, іноді куражаться. Провели вже пару ігор разом, так що думаю, що зіграємося і все буде нормально.
 
– Керівництво вже окреслило завдання на сезон?
– Головний тренер сказав вже в пресі, що має бути друге місце. Нехай тепер усі нас бояться (посміхається).
 
– Нещодавно був представлений новий головний тренер «Львова» – Жилмар. Що можеш сказати про цього спеціаліста? Вже спілкувався з ним щодо подальших перспектив клубу?
– Поки ще не спілкувалися. Він потроху втягується в роботу, придивляється до гравців. Батіста, Сергій Борзенко та Юрій Панфілов з тренерського штабу допомагають йому, підказують, хто з футболістів і на що здатний.
 
– Кілька днів тому був зіграний перший спаринг поточного збору. «Львів» досить впевнено обіграв «Волинь». Які враження залишилися від гри, від взаємодії колективу?
– Якщо чесно, думав, що буде гірше. Адже команда ще не надто зіграна, прийшло багато нових гравців, бразильці не розуміють української мови. А вийшло дуже непогано. Перемога 4:2, звичайно, порадувала, але по грі все було досить добре. У нас в команді зараз так само, як в «Шахтарі», якщо брати співвідношення українців і бразильців.
 
– Попереду команду чекають ще три контрольні гри, а потім – київський «Арсенал» в першому турі Прем’єр-ліги. Що знаєш про цю команду?
– Знаю, що прийшов новий тренер. Чув, що там розігнали пів-команди. Так, Раванеллі – відомий в минулому футболіст. Але у них намічається непроста ситуація, теж необхідно награвати новий склад, а для цього потрібен час.
 
– Поки не почалася активна фаза клубного сезону 2018/2019, весь інформаційний простір в футболі належить чемпіонату світу серед збірних команд. Чи спостерігаєш за турніром? Хто подобається зі збірних і кому під силу стати чемпіоном світу?
– Звичайно, дивлюся чемпіонат світу. Французи сподобалися, Мбаппе – взагалі красень у них. Бельгія дуже непогано виглядає. Уругвай теж сподобався, але вони вже вилетіли. Хто переможе на чемпіонаті світу? Не люблю передбачати, на небі вже все відомо, а ми просто дивимося і насолоджуємося гарним і якісним футболом.
 
Нагадаємо, раніше ФК «Львів» очолив бразилець Жілмар Тадея да Сілва.
Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций
Футбол | 19 апреля 2024, 00:59 0
Олимпиакос прошел Фенербахче по пенальти в четвертьфинале Лиги конференций

В полуфинале греческий клуб сыграет против английской Астон Виллы

АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»
Футбол | 18 апреля 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТИ: «Пенальти – азартная игра. Доверял Лунину, который был спокоен»

Карло коротко прокомментировал серию пенальти в матче «Манчестер Сити» – «Реал»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dragon9
перестаньте зрівнювати фекал з капанкою