Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1254
0

Одну перемогу на двох не поділити

Вищий клас гравців «Енергії» дався взнаки

Обом командам, як повітря, потрібна була перемога. «Енергетики» в разі поразки втрачали майже будь-які шанси поборотись за чемпіонство, а «ТВД» потрібно було наздоганяти «Єнакієвець» і «Тайм», та й «Маріон» із «Локомотив» вже підтискають.

Тому обидві команди з перших хвилин були націлені на ворота суперника. Перший шанс створили «теведисти». Після помилки захисту «Енергії» Сільченко проштовхував м’яч у ворота, але на заваді став Кардаш. «Енергія» відповіла пострілом Піддубного, який парирував Мельник.

Ближче до середини тайму вищий клас гравців «Енергії» дався взнаки і вони відкрили рахунок. Піддубний на лівому фланзі обіграв Рогачова, а потім і Мельника, і закотив м’яч у ворота. Відразу «енергетики» могли забити другий гол, але Якунін, вийшовши сам на сам із Мельником після помилки Вахули, не зумів переграти воротаря «ТВД».

Але другий гол був не за горами. Правда, «Енергія» ще кілька моментів змарнувала, але на 14-й хвилині таки забила другий м’яч. Паршиков віддав шикарну передачу, обрізавши всю оборону гостей і вивівши двох «енергетиків» Легчанова і Кондратюка на одного Мельника. Таке враження, що «теведисти» у цей момент намагались створювали штучне положення поза грою.

До перерви підопічні Романа Ковальчика оригінально розіграли штрафний, і мали шанс скоротити рахунок, але постріл Хавера на себе прийняла поперечка воріт.

Пам’ятаючи попередній матч проти «Планети-Міст», коли «енергетики» у другому таймі втратили вже майже гарантовану перемогу, цього разу підопічні Юрія Кобзара не дозволили собі розслабитись, і далі продовжували атакувати володіння Мельника. Часто «теведисти» не встигали за переміщенням гравців «Енергії» і змушені були фолити. Свідченням цього є жовта картка Вахулі і 5 фолів, які вони здобули за півтайму.

На 26-й хвилині Піддубний мав забивати третій м’яч, але після блискучої триходівки не влучив у дев’ятку. А от «ТВД» одним із своїм небагаточисельних шансів скористались. Хавер віддав на Сільченка і той майстерно пробив у дальній кут.

Але через дві хвилини дриблінг Паршикова призвів до шостого фолу «ТВД», який із місця порушення, а було 8 метрів до воріт, реалізував Легчанов. На декілька хвилин гра трошки заспокоїлась, напевно «теведисти» збирали сили на останні хвилини матчу.

І саме так, за 4 хвилини до сирени Кордоба замінив Мельника, але все-таки потрібно погодитись, що в Україні більшість команд не вміє «катати» суперника із п’ятим польовим гравцем, не виняток і «ТВД». І за заключні хвилини «Енергія» мала більше шансів влучити у порожні ворота, ніж «ТВД» забити другий гол. Одна із спроб пробити у порожні ворота була результативною.

«Енергія» (Львів) – «ТВД» (Львів) – 4:1

«Енергія»: Кардаш – Паршиков, Вацяк, Легчанов, Кондратюк – Федюк, Якунін, Луців, Піддубний – Овсянніков.

«ТВД»: Мельник – Хавер, Маржановський, Білоус, Сільченко – Рогачов, Вахула, Денис, Кордоба – Кіндій.

Голи: Піддубний (8), Кондратюк (14), Легчанов (32, дабл.-пен., 40) – Сільченко (30).

Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Хоботов (Київ).

Попередження: Вахула (24), Сільченко (29), Мельник (32).

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Полтавские Робин Гуды. Металлист 1925 обыграл Ворсклу в матче с 5 голами
Футбол | 04 мая 2024, 20:12 23
Полтавские Робин Гуды. Металлист 1925 обыграл Ворсклу в матче с 5 голами

Команда из Харькова впервые победила под руководством Скрипника и покинула зону вылета

Исторический сезон Жироны. Команда Цыганкова и Довбика вышла в ЛЧ
Футбол | 04 мая 2024, 21:36 18
Исторический сезон Жироны. Команда Цыганкова и Довбика вышла в ЛЧ

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.