Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1192
0

У прагматичному стилі

Перша перемога Станіслава Гончаренка з новою командою

З приходом на тренерський мостик Станіслава Гончаренка «Тайм» почав грати якось прагматично. Команда не спішить з перших хвилин атакувати ворота суперника, а спокійно очікує свого шансу. Так «таймівці» грали у поєдинку проти «Єнакіївця», так грали і у звітному поєдинку. «Кардинал» також не спішив випереджати події, тому початок поєдинку пройшов у досить повільному темпі.

Перший небезпечний момент у зустрічі був у Брунька, але він із 5-ти метрів. Номінальні господарі відразу відповіли своїм шансом на взяття воріт. Сергієнко пробив з 12-ти метрів, Іваняк зіграв невпевнено і ледь не закинув м’яч у свої ворота. На 9-й хвилині Яцишин класно пробивав, але Пунда в стрибку парирував м’яч на кутовий. Але через 2 хвилини «Кардинал» відповів своїм, майже стовідсотковим шансом. Грабовенський перехопив м’яч після помилки Радька вийшов сам на сам із воротарем, але влучив у штангу.

Згодом після комбінації Лаба-Струк-Данилюк вдало зіграв Іваняк. Ближче до перерви «Тайм» почав організовувати більше моментів біля воріт господарів. Шанси відкрити рахунок мав Брунько, який з 4-х метрів розстрілював Пунду, Ткачук і Бондар. Але перший тайм закінчився із нулями на табло.

На початку другої половини гри «таймівці» організували ще кілька гольових можливостей, які не реалізували Бондар і Радько. А от «Кардинал», «висиджуючи» в захисті, вистрілив своїм супершансом. Данилюка партнери вивели сам на сам, але він не зміг переграти Іваняка.

Ближче до середини тайму підопічні Станіслава Гончаренка включили швидкості і «кардиналівці» в деяких епізодах не встигали і змушені були фолити. Так з 34-ї хвилини «Кардинал» виступав із п’ятьма фолами. І на цій ж хвилині сфолили на Ткачуку, і арбітр призначив десятиметровий штрафний удар, який впевнено реалізував Брунько.

Після пропущеного голу активізувався вже «Кардинал». Відразу «Тайм» також заробив п’ятий фол. І підопічні Романа Свища мали кілька нагод відновити рівновагу. На 37-й хвилині Данилюк з лівого флангу прострілював і Грабовенському трохи не вистачило, щоб замкнути передачу. Згодом Струк головою пробив вище воріт. До атак господарів підключався Пунда і після його удару Іваняк зловив м’яч в руки і пробивав по порожніх воротах, але не влучив.

За 30 секунд до закінчення «Тайм» міг втратити перемогу, але вкотре їх врятував Іваняк, який парирував удар Лаби впритул. А на останній секунді матчу Ткачук скористався помилкою при передачі у «Кардиналу» і оформив остаточний рахунок матчу.

«Кардинал» (Львів) – «Тайм» (Львів)– 0:2

«Кардинал»: Пунда – Данилюк, Лаба, Струк, Шафранський – Танський, Грабовенський, Сергієнко, Ярошик – Когут.

«Тайм»: Іваняк – Кудінов, Кольцун, Ткачук, Бондар – Цибик, Брунько, Радько, Яцишин.

Голи: Брунько, 34; Ткачук, 40.

Попередження: Танський, 19; Сергієнко, 30.

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.