Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
832
0

Українці вибороли бронзові нагороди Friendship Games

Львівська команда посіла 3-є місце на турнірі в Ізраїлі

Українці вибороли бронзові нагороди Friendship Games
ФБУ
На турнірі з баскетболу в Ізраїлі Friendship Games, де, окрім львів’ян, виступало ще дев’ять команд, наша програла лише одного разу та в підсумку посіла третє місце.
 
У групі львів’яни впевнено перемогли команди з Польщі, Німеччини, Йорданії та місцевих з Ейлату (місто-господар турніру). У півфінал українці пройшли з першого місця, компанію на цій стадії їм склали ізраїльтяни. З іншої групи у плей-оф пройшли Литва та команда Ізраїлю. З різницею в три очки українці поступилися ізраїльтянам у півфіналі, а у матчі за третє місце з різницею в понад 20 очок вдруге переграли баскетболістів з Ейлату. Перемогу на турнірі здобула команда Литви, другою стала команда Ізраїлю.
 
«Організація турніру – на найвищому рівні. Доїзд, ігрові зали, поселення у готелях, - не виникло жодних проблем. Хочу відзначити рівень команд. Найслабші колективи на турнірі однозначно б були в топі львівського баскетболу. Завжди сильним складом приїжджає команда Литви, ізраїльтяни цього року майже в повному складі представляли місцеву Вищу лігу. За чотири роки, що беремо участь на Friendship Games, щороку здобуваємо місця на п’єдесталі пошани, а з ним – і запрошення на наступний рік. Цей турнір винятком не став», - поділився враженнями один з гравців команди зі Львова Дмитро Петришин.
 
Нагадаємо, раніше наша жіноча команда перемогла на Friendship Games, здолавши в фіналі росіянок.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.