Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июня 2018, 12:06
1683
0

Мар’ян ШВЕД: «Збори — це завжди важко»

Футболіст «Карпат» розповів про підготовку команди до нового сезону

| Обновлено 29 июня 2018, 12:06
1683
0
Мар’ян ШВЕД: «Збори — це завжди важко»
ФК Карпаты. Марьян Швед

Міжсезонний етап підготовки для «зелено-білих» близький до екватора, а позаду – найтяжчий період відновлення фізичних кондицій. Після успішного результату в матчі з «Нивою», найближчими вихідними команда Олега Бойчишина зіграє проти чемпіона Другої ліги – «Агробізнеса». Автор першого забитого м’яча у ворота тернопільської команди Мар’ян Швед підсумував перший етап підготовки та проаналізував зіграні спаринги.

«Збори – це завжди важко. Проте, всі розуміють, що це потрібно для підготовки до чемпіонату, щоби потім здобувати очки, – розповідає карпатівець. – Нам давали завдання на відпустку, тому хто працював і виконував їх, тим не було важко на початку підготовки. Щодня команда проводила дворазові тренування: бігали в лісі, займались в залі та ходили на аеробіку. Як правило, вечірні заняття проходили вже на футбольному полі».

«Можна сказати, провели три спаринги. Спочатку, зіграли між собою невелику двосторонню гру. Вважаю, досить непогано її провели. Далі були товариські матчі у Галичі та вдома з «Нивою». Звичайно, виїзний поєдинок видався невдалим. Щодо зустрічі з тернопільською «Нивою», то думаю, що її можна занести нам в актив. Так, було багато помилок, але потрібно враховувати, що ми грали на фоні втоми. Працювали до кінця, про це свідчать і забиті голи на останніх хвилинах першого та другого таймів. Вважаю, досить непогано провели цей матч», – додав Швед.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.