Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 июня 2018, 05:47
1300
1

Оболонь-Бровар переграв Чайку в товариському поєдинку

Команда Сергія Ковальця продовжує готуватись до нового сезону

| Обновлено 28 июня 2018, 05:47
1300
1
Оболонь-Бровар переграв Чайку в товариському поєдинку
ФК Оболонь-Бровар

27-го червня підопічні Сергія Ковальця зіграли другу контрольну зустріч. Суперником виступив представник аматорського чемпіонату, а нині (вже офіційно) чемпіонату Другої Ліги – ФК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).

Як і у матчі з Олімпіком, біло-зелені зіграли двома складами. Чимало замін по перерві зробили й гості, що є доволі розповсюдженою практикою для міжсезонних ігор.

Перша половина зустрічі, незважаючи на достатню кількість гольових моментів біля воріт обох команд виявилася «сухою». Усі м’ячі були забиті по перерві.

Відкрити рахунок у зустрічі «пивоварам» вдалося зусиллями Араміса Кузіна та футболіста на перегляді. Продан виконав флангову передачу на Кузіна, а той у свою чергу відпасував під удар на партнера, який наніс точний удар по воротам Чайки. 1-0. Відновити паритет гостям вдалося вже за декілька хвилин. Після подачі зі стандартного положення нашому голкіперу не вдалося зафіксувати м’яч у руках, а першим на добиванні був футболіст гостей.

Рівний рахунок на довго на табло не затримався. Деревяго виконав закидання на Володимира Ткача, фактично вивівши його вїв-на-віч з голкіпером. Володимир свій момент реалізував, знову вивіши свою команду вперед. Представники юнацької команди продовжують радувати результативними діями і в головній команді:)

Вже майже під звук фінального свистка, фінальну точку у зустрічі поставив Араміс Кузін, записавши до гольової передачі ще й взяття воріт.

Отже, 3-1 – впевнена перемога «Оболонь-Бровар». Вже завтра на гравців очікує черговий тренувальний день, а наступна контрольна зустріч буде зіграна з молодіжним складом ФК «Динамо», 30-го червня. Про час та місце проведення зустрічі буде повідомлено додатково.

1 тайм: ФНП, Єфремов, Коваленко, ФНП, Шевченко, Ковбаса, Улянченко, Корнєв, Гуськов, Слободян, ФНП (Кузін)

2 тайм: ФНП (Тюрін, 60), Покойовий (Чобанов), Безуглий, ФНП, Прокопенко, Деревяго, ФНП, Ткач, Продан (ФНП), ФНП, Кузін

Голи: ФНП, 53; Ткач, 68, Кузін, 90 – ?,59

Подписывайтесь на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Виктор Алтухов
Ковалец, скорее всего, лучший из украинских тренеров. Если не за сезон, то за два он сделает команду-конфетку, если все будет идти нормально.