Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1103
0

Дочекалися можливості для реваншу

Харківський «Локомотив» впритул наблизився до претендентів на бронзові нагороди

«Локомотив» після прикрого вильоту із Кубка України від «ТВД» чекав поєдинку у чемпіонаті і горів бажанням взяти реванш. Ще й до того львів’яни зараз не у найкращій формі, а лідер команди Роман Вахула відбував дискваліфікацію. То ж кращого шансу перемогти львів’ян для «Локомотиву» годі й очікувати.

Як і попередній поєдинок у ПС «Будівельник» звітний матч також розпочався у повільному темпі, обидві команди вичікували помилок суперника. Перший момент виник у харків’ян. Клочко із кутового віддав передачу на Мінаєва, але після пострілу останнього надійно зіграв Мельник.

Львів’яни відповіли моментом у Чеботарьова, але сфера пролетіла біля штанги. Ще кілька шансів відкрити рахунок мали обидві команди, але першими відзначились господарі. Рогачов на чужій половині майданчика виборов м’яч у Кисельова і невідпорно пробив із 6-ти метрів.

Через дві хвилини львів’яни мали забивати другий. Кіндій пробив з лівого флангу із лінії штрафного майданчика, але Литвиненко відбив, а добивання Білоуса і Маржановського заблокували захисники.

Ближче до закінчення тайму «ТВД» далі продовжувало тиснути на ворота Литвиненка. Могли відзначитись Рогачов, Маржановський, а Білоус взагалі не влучив у порожні ворота із п’яти метрів. А на останній хвилині першої половини гри гості заробили шостий фол. А пробивати десятиметровий вирішив Кіндій, і поставився до цього дуже безвідповідально. Він навіть не влучив у рамку воріт, пробивши на кілька метрів вище перекладини. Натомість Таранчук за 3 секунди до сирени свого шансу не змарнував, точно пробивши зі штрафного у дальній кут.

Проблеми у «ТВД» розпочались у другому таймі. Спочатку Чернишов пробив з розвороту і вивів свою команду уперед. А через декілька хвилин Федорченко після довгого вкидання Литвиненка забив третій гол.

Після цього львів’яни майже посипались. Дозволяли харків’янам робити все, що ті хотіли. І, судячи із замін, навіть, головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик не вірив у порятунок цієї гри. Адже він вже вирішив випустити молодих Цимбаляка і Колтка.

На 30-й хвилині Маржановський втратив м’яч на чужій частині майданчика, і Клочко, зігравши в стінку із Міхаєвим, забив четвертий м’яч.

Все на що спромоглись господарі це відіграти один гол, але і то з допомогою арбітрів. Рогачов втримував м’яч на лівому фланзі, на ньому сфолили, але він проштовхнув сферу на Сільченка. Головний арбітр зустрічі Коваленко після фолу на Рогачові відразу свиснув і показав порушення правил, а другий арбітр Бєльков витримав паузу, і зафіксував гол.

Харків’яни відразу почали протестувати, мовляв вони почули свисток і зупинились, але враховуючи рахунок зустрічі арбітри все-таки вирішили зарахувати гол. 

«ТВД» (Львів) – «Локомотив» (Харків) – 2:4
 
«ТВД»: Мельник (Колток, 27) – Хавер, Білоус, Сільченко, Маржановський – Кордоба, Денис, Рогачов, Чеботарьов – Кіндій, Цимбаляк.

«Локомотив»: Литвиненко – Мінаєв, Д.Сорокін, Берлізєв, Клочко – Чернишов, Таранчук, Федорченко, О.Сорокін.

Арбітри: Коваленко (Донецьк), Бєльков (Макіївка).

Голи: Рогачов (10), Сільченко (34) – Таранчук (20), Чернишов (22), Федорченко (25), Клочко (30)

Попередження: Сільченко (34) – Федорченко (15), О.Сорокін (29), Чернишов (40).

Володимир КРУПЧУК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.